Olemme edelleen täällä Sinua vartenHei, rakkaat asiakkaat!

Olemme valmistautuneet poikkeustilarajoituksiin. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että laadukkaat ja turvalliset toimintamallimme takaavat palvelutason säilymisen. Lounaiden osalta take away -myyntimme tapahtuu normaalien aukioloaikojemme puitteissa.

Voit tilata take away -lounaan puhelimitse arkipäivisin klo 9:30-13:10 numerosta 050 5791401. Voit myös tehdä tilauksen tekstiviestillä. Tilauksemme ovat valmiina noudettaviksi vartissa. Ennakkotilauksen voi tehdä edellisenä päivänä lähettämällä sähköpostin osoitteeseen: myynti@prandia.fi.

Take away -annokseen kuuluu yksi päivän annosvaihtoehdoista, alkusalaatti sekä itseleivottu leipä. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi mahdollisesta erityisruokavaliosta. Lounaslistan löydät täältä.

Noudatamme viranomaisten koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Lisäksi pyrimme kaikessa toiminnassamme takaamaan mahdollisimman sujuvan, turvallisen ja miellyttävän asiakaskokemuksen.Huolehdimme tilojemme hygieniasta ja siisteydestä — niin kuin aina.

Pyydämme asiakkaita huomioimaan annettuja hygienia- ja turvaväliohjeistuksia.

Pysytään terveinä!
— Prandian tiimiPrandia Q&A — Helmikuu

Saako teillä bonusta?

Mistä teidän leipä tulee?

Mistä nimi Prandia Lunchering tulee?


Prandian tiimi vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin


Lue vastaukset täältä.
LUE MYÖS


Blogi: Mitä erityistä jäi vuodesta 2020 mieleen?

Korona ravisteli ravintolan innovoimaan menestystuotteen."Yhteisöllisyyden taholta nousikin uusia ideoita ja innovaatioita — kuten nyt vahvaan suosioon noussut Bilekassi. Pohdimme tiimin kanssa ennen vappua, miten saisimme yhteisöä palveltua parhaiten ko. juhlapäivänä." - Maiju Leisti, ravintoloitsija, yrittäjä. Lue ravintolayrittäjän katsaus viime vuoteen.


Blogi: Prandia ajattaa rekkamiehenkin Oulunkylästä Ouluun — yhden pysähtymisen taktiikalla

Prandia on paikka, jossa tunnetusti viihtyy jokainen. Kun Prandiaan tulee, tietää aina saavansa mahansa täydeltä hyvää ja rehtiä ruokaa. Kun sanomme "lämpimästi tervetuloa", myös tarkoitamme sitä. Lue blogistamme lisää.


Blogi: À la carte -tunnelmaa ja buffet-ruokaa — makujen harmoniaa

À la carte -tunnelma, laadukkaiden ainesten esilletuonti ja isot maut — nämä summaavat Prandian lounaskonseptia. Stephen Chaloff, Prandian keittiömestari kertoo lisää arjesta ja visioista lounasravintolan takana. Lue blogistamme lisää. 


Katso kaikki blogitTöihin Prandiaan?

Henkilöstömme koostuu eri alojen ammattilaisista. Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme kokkeja, tarjoilijoita, kuljettajia ja keittiöapulaisia.
Lähetä avoin hakemus: maiju.leisti@prandia.fi