Aukioloajoista:
28.-31.12 olemme avoinna normaalisti klo 10.30-13.30
(bilekassit saa perjantain sijaan torstaina 31.12)
6.1 Loppiainen olemme suljettu
--------------------------------------------------------------------------------
Hei rakkaat asiakkaamme!
Lounasbuffetimme on jälleen avoinna.
Lounaslista löytyy osoitteesta https://www.prandia.fi/lounas/lounas-oulunkyla
Voit pakata take away annokseen kuuluvan salaatin myös itse salaattibuffetistamme.
Blogi: Prandia Q&A - Marraskuu
Prandian tiimi vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin. Saako teillä kahviin kauramaitoa? Miksi bilekassi? Millainen on teille useimmiten tullut palaute?
LUE MYÖS
Blogi: Yrittäjä - rakkaudesta lajiin
Blogi: Yksityiskohdat ratkaisevina tekijöinä ravintolabisneksessä
Kurkistus ravintolabisnekseen yrittäjän näkökulmasta. Lue blogista lisää mm. siitä, mitä Maiju Leisti pitää yrittäjäuransa keskeisimpänä oppina.
Blogi: Laadukkaat raaka-aineet ratkaisevat
Meillä on tekemästämme ruuasta — ja sen lopputuloksesta — selkeä visio, jota tavoittelemme. Lue blogistamme lisää.
Blogi: Prandia ajattaa rekkamiehenkin Oulunkylästä Ouluun — yhden pysähtymisen taktiikalla
Prandia on paikka, jossa tunnetusti viihtyy jokainen. Kun Prandiaan tulee, tietää aina saavansa mahansa täydeltä hyvää ja rehtiä ruokaa. Kun sanomme "lämpimästi tervetuloa", myös tarkoitamme sitä. Lue blogistamme lisää.
Blogi: À la carte -tunnelmaa ja buffet-ruokaa — makujen harmoniaa
À la carte -tunnelma, laadukkaiden ainesten esilletuonti ja isot maut — nämä summaavat Prandian lounaskonseptia. Stephen Chaloff, Prandian keittiömestari kertoo lisää arjesta ja visioista lounasravintolan takana. Lue blogistamme lisää.
Henkilöstömme koostuu eri alojen ammattilaisista. Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme kokkeja, tarjoilijoita, kuljettajia ja keittiöapulaisia.
Lähetä avoin hakemus: maiju.leisti@prandia.fi