Aukioloajoista:
28.-31.12 olemme avoinna normaalisti klo 10.30-13.30

(bilekassit saa perjantain sijaan torstaina 31.12)


6.1 Loppiainen olemme suljettu


--------------------------------------------------------------------------------Hei rakkaat asiakkaamme!


Lounasbuffetimme on jälleen avoinna.


Lounaslista löytyy osoitteesta https://www.prandia.fi/lounas/lounas-oulunkylaVoit myös edelleen tehdä take away annoksista ennakkotilauksen edellisenä päivänä sähköpostilla myynti@prandia.fi tai
samana päivänä klo 9.00 alkaen puhelimitse 050 5791401. Pahoittelemme, jos emme heti ehdi vastaamaan. Soitamme kyllä takaisin. Voit myös tehdä tilauksen tekstiviestillä.
Nouto klo 10.30-13.30

Voit toki myös ihan vaan ilmaantua paikalle ja nauttia kupin kahvia odotellessa, kun kokkimme pakkaa sinulle annoksen mukaan.Voit pakata take away annokseen kuuluvan salaatin myös itse salaattibuffetistamme.


Pyrimme parhaamme mukaan palvelemaan kaikkia.

Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme
auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.

Pysytään terveinä!Blogi: Prandia Q&A - Marraskuu

Prandian tiimi vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin. Saako teillä kahviin kauramaitoa? Miksi bilekassi? Millainen on teille useimmiten tullut palaute? 


Lue blogistamme lisää
LUE MYÖS


Blogi: Yrittäjä - rakkaudesta lajiin

Prandian ravintoloitsija Maiju Leisti kertoo blogissaan yrittäjyydensä taustasta. Hänellä on 20 vuotta yrittäjyyttä takana. Lue blogista miten hän on päätynyt yrittäjäksi


Blogi: Yksityiskohdat ratkaisevina tekijöinä ravintolabisneksessä
Kurkistus ravintolabisnekseen yrittäjän näkökulmasta. Lue blogista lisää mm. siitä, mitä Maiju Leisti pitää yrittäjäuransa keskeisimpänä oppina.


Blogi: Laadukkaat raaka-aineet ratkaisevat

Meillä on tekemästämme ruuasta — ja sen lopputuloksesta — selkeä visio, jota tavoittelemme. Lue blogistamme lisää.


Blogi: Prandia ajattaa rekkamiehenkin Oulunkylästä Ouluun — yhden pysähtymisen taktiikalla

Prandia on paikka, jossa tunnetusti viihtyy jokainen. Kun Prandiaan tulee, tietää aina saavansa mahansa täydeltä hyvää ja rehtiä ruokaa. Kun sanomme "lämpimästi tervetuloa", myös tarkoitamme sitä. Lue blogistamme lisää.


Blogi: À la carte -tunnelmaa ja buffet-ruokaa — makujen harmoniaa

À la carte -tunnelma, laadukkaiden ainesten esilletuonti ja isot maut — nämä summaavat Prandian lounaskonseptia. Stephen Chaloff, Prandian keittiömestari kertoo lisää arjesta ja visioista lounasravintolan takana. Lue blogistamme lisää. 


Töihin Prandiaan?

Henkilöstömme koostuu eri alojen ammattilaisista. Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme kokkeja, tarjoilijoita, kuljettajia ja keittiöapulaisia.
Lähetä avoin hakemus: maiju.leisti@prandia.fi