Meillä on tekemästämme ruuasta — ja sen lopputuloksesta — selkeä visio, jota tavoittelemme. Lopullinen annos koostuu useammasta elementistä ja jokaisella yksittäisellä raaka-aineella on lopputuloksessa ratkaiseva merkitys, siksi panostammekin siihen, että löydämme aina parhaan vaihtoehdon.Meillä on tekemästämme ruuasta — ja sen lopputuloksesta — selkeä visio, jota tavoittelemme. Lopullinen annos koostuu useammasta elementistä ja jokaisella yksittäisellä raaka-aineella on lopputuloksessa ratkaiseva merkitys, siksi panostammekin siihen, että löydämme aina parhaan vaihtoehdon.Meillä on tekemästämme ruuasta — ja sen lopputuloksesta — selkeä visio, jota tavoittelemme. Lopullinen annos koostuu useammasta elementistä ja jokaisella yksittäisellä raaka-aineella on lopputuloksessa ratkaiseva merkitys, siksi panostammekin siihen, että löydämme aina parhaan vaihtoehdon.

Hei rakkaat asiakkaamme!Lounasbuffetimme on jälleen avoinna.


Lounaslista löytyy osoitteesta https://www.prandia.fi/lounas/lounas-oulunkylaVoit myös edelleen tehdä take away annoksista ennakkotilauksen edellisenä päivänä sähköpostilla myynti@prandia.fi tai
samana päivänä klo 9.00 alkaen puhelimitse 050 5791401. Pahoittelemme, jos emme heti ehdi vastaamaan. Soitamme kyllä takaisin. Voit myös tehdä tilauksen tekstiviestillä.
Nouto klo 10.30-13.30

Voit toki myös ihan vaan ilmaantua paikalle ja nauttia kupin kahvia odotellessa, kun kokkimme pakkaa sinulle annoksen mukaan.Voit pakata take away annokseen kuuluvan salaatin myös itse salaattibuffetistamme.


Pyrimme parhaamme mukaan palvelemaan kaikkia.

Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme
auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.

Pysytään terveinä!

Blogi: Laadukkaat raaka-aineet ratkaisevat

Meillä on tekemästämme ruuasta — ja sen lopputuloksesta — selkeä visio, jota tavoittelemme. Lopullinen annos koostuu useammasta elementistä ja jokaisella yksittäisellä raaka-aineella on lopputuloksessa ratkaiseva merkitys, siksi panostammekin siihen, että löydämme aina parhaan vaihtoehdon.


Lue blogistamme lisää
LUE MYÖS


Blogi: Yrittäjä - rakkaudesta lajiin

Prandian ravintoloitsija Maiju Leisti kertoo blogissaan yrittäjyydensä taustasta. Hänellä on 20 vuotta yrittäjyyttä takana. Lue blogista miten hän on päätynyt yrittäjäksi


Blogi: Yksityiskohdat ratkaisevina tekijöinä ravintolabisneksessä
Kurkistus ravintolabisnekseen yrittäjän näkökulmasta. Lue blogista lisää mm. siitä, mitä Maiju Leisti pitää yrittäjäuransa keskeisimpänä oppina.


Töihin Prandiaan?

Henkilöstömme koostuu eri alojen ammattilaisista. Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme kokkeja, tarjoilijoita, kuljettajia ja keittiöapulaisia.
Lähetä avoin hakemus: maiju.leisti@prandia.fi