Hei rakkaat asiakkaamme!
Lounasbuffetimme on jälleen avoinna.
Lounaslista löytyy osoitteesta https://www.prandia.fi/lounas/lounas-oulunkyla
Voit pakata take away annokseen kuuluvan salaatin myös itse salaattibuffetistamme.
Prandia Q&A — Helmikuu
Saako teillä bonusta?
Mistä teidän leipä tulee?
Mistä nimi Prandia Lunchering tulee?
Prandian tiimi vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin
LUE MYÖS
Blogi: Mitä erityistä jäi vuodesta 2020 mieleen?
Korona ravisteli ravintolan innovoimaan menestystuotteen."Yhteisöllisyyden taholta nousikin uusia ideoita ja innovaatioita — kuten nyt vahvaan suosioon noussut Bilekassi. Pohdimme tiimin kanssa ennen vappua, miten saisimme yhteisöä palveltua parhaiten ko. juhlapäivänä." - Maiju Leisti, ravintoloitsija, yrittäjä. Lue ravintolayrittäjän katsaus viime vuoteen.
Blogi: Prandia ajattaa rekkamiehenkin Oulunkylästä Ouluun — yhden pysähtymisen taktiikalla
Prandia on paikka, jossa tunnetusti viihtyy jokainen. Kun Prandiaan tulee, tietää aina saavansa mahansa täydeltä hyvää ja rehtiä ruokaa. Kun sanomme "lämpimästi tervetuloa", myös tarkoitamme sitä. Lue blogistamme lisää.
Blogi: À la carte -tunnelmaa ja buffet-ruokaa — makujen harmoniaa
À la carte -tunnelma, laadukkaiden ainesten esilletuonti ja isot maut — nämä summaavat Prandian lounaskonseptia. Stephen Chaloff, Prandian keittiömestari kertoo lisää arjesta ja visioista lounasravintolan takana. Lue blogistamme lisää.
Henkilöstömme koostuu eri alojen ammattilaisista. Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme kokkeja, tarjoilijoita, kuljettajia ja keittiöapulaisia.
Lähetä avoin hakemus: maiju.leisti@prandia.fi