Hei, rakkaat asiakkaat!
Buffet-lounaan lisäksi voit tilata take away -lounaan puhelimitse arkipäivisin klo 9:30-13:10 numerosta 050 5791401. Voit myös tehdä tilauksen tekstiviestillä. Tilauksemme ovat valmiina noudettaviksi vartissa. Ennakkotilauksen voi tehdä edellisenä päivänä lähettämällä sähköpostin osoitteeseen: myynti@prandia.fi.
Take away -annokseen kuuluu yksi päivän annosvaihtoehdoista, alkusalaatti sekä itseleivottu leipä. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi mahdollisesta erityisruokavaliosta. Lounaslistan löydät täältä.
Tervetuloa!!
— Prandian tiimi
Prandia Q&A — Kuukauden kysymykset
Vuokraatteko tilojanne yksityistilaisuuksiin, kuten pikkujouluihin?
Onko teillä anniskeluoikeudet?
Prandian tiimi vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin
LUE MYÖS
Blogi: Prandia Q&A
Miten erityisruokavaliot, kuten vegaaninen ruokavalio on huomioitu lounaalla?
Mitä kahvia lounaalla on tarjolla?
Voiko Prandialta tilata tarjoiluja esimerkiski urheilujoukkueelle?
Blogi: Mitä lohturuoka merkitsee?
Miksi letut ovat ravintoloitsijamme Maijun lohturuokaa?
Blogi: Prandia Q&A
Saako Prandiasta lounasta tällä hetkellä normaalisti?
Voiko teiltä tilata pitopalvelua?
Oletteko kesällä avoinna?
Blogi: Prandia Q&A
Saako teillä bonusta?
Mistä teidän leipä tulee?
Mistä nimi Prandia Lunchering tulee?
Prandian tiimi vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin
Blogi: Mitä erityistä jäi vuodesta 2020 mieleen?
Korona ravisteli ravintolan innovoimaan menestystuotteen."Yhteisöllisyyden taholta nousikin uusia ideoita ja innovaatioita — kuten nyt vahvaan suosioon noussut Bilekassi. Pohdimme tiimin kanssa ennen vappua, miten saisimme yhteisöä palveltua parhaiten ko. juhlapäivänä." - Maiju Leisti, ravintoloitsija, yrittäjä. Lue ravintolayrittäjän katsaus viime vuoteen.
Blogi: Prandia ajattaa rekkamiehenkin Oulunkylästä Ouluun — yhden pysähtymisen taktiikalla
Prandia on paikka, jossa tunnetusti viihtyy jokainen. Kun Prandiaan tulee, tietää aina saavansa mahansa täydeltä hyvää ja rehtiä ruokaa. Kun sanomme "lämpimästi tervetuloa", myös tarkoitamme sitä. Lue blogistamme lisää.
Blogi: À la carte -tunnelmaa ja buffet-ruokaa — makujen harmoniaa
À la carte -tunnelma, laadukkaiden ainesten esilletuonti ja isot maut — nämä summaavat Prandian lounaskonseptia. Stephen Chaloff, Prandian keittiömestari kertoo lisää arjesta ja visioista lounasravintolan takana. Lue blogistamme lisää.
Henkilöstömme koostuu eri alojen ammattilaisista. Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme kokkeja, tarjoilijoita, kuljettajia ja keittiöapulaisia.
Lähetä avoin hakemus: maiju.leisti@prandia.fi