Hei rakkaat asiakkaamme!


Lounasbuffetimme on jälleen avoinna.


Lounaslista löytyy osoitteesta https://www.prandia.fi/lounas/lounas-oulunkylaVoit myös edelleen tehdä take away annoksista ennakkotilauksen edellisenä päivänä sähköpostilla myynti@prandia.fi tai
samana päivänä klo 9.00 alkaen puhelimitse 050 5791401. Pahoittelemme, jos emme heti ehdi vastaamaan. Soitamme kyllä takaisin. Voit myös tehdä tilauksen tekstiviestillä.
Nouto klo 10.30-13.30

Voit toki myös ihan vaan ilmaantua paikalle ja nauttia kupin kahvia odotellessa, kun kokkimme pakkaa sinulle annoksen mukaan.Voit pakata take away annokseen kuuluvan salaatin myös itse salaattibuffetistamme.


Pyrimme parhaamme mukaan palvelemaan kaikkia.

Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.

Pysytään terveinä!Prandia Q&A — Helmikuu

Saako teillä bonusta?

Mistä teidän leipä tulee?

Mistä nimi Prandia Lunchering tulee?


Prandian tiimi vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin


Lue vastaukset täältä.
LUE MYÖS


Blogi: Mitä erityistä jäi vuodesta 2020 mieleen?

Korona ravisteli ravintolan innovoimaan menestystuotteen."Yhteisöllisyyden taholta nousikin uusia ideoita ja innovaatioita — kuten nyt vahvaan suosioon noussut Bilekassi. Pohdimme tiimin kanssa ennen vappua, miten saisimme yhteisöä palveltua parhaiten ko. juhlapäivänä." - Maiju Leisti, ravintoloitsija, yrittäjä. Lue ravintolayrittäjän katsaus viime vuoteen.


Blogi: Prandia ajattaa rekkamiehenkin Oulunkylästä Ouluun — yhden pysähtymisen taktiikalla

Prandia on paikka, jossa tunnetusti viihtyy jokainen. Kun Prandiaan tulee, tietää aina saavansa mahansa täydeltä hyvää ja rehtiä ruokaa. Kun sanomme "lämpimästi tervetuloa", myös tarkoitamme sitä. Lue blogistamme lisää.


Blogi: À la carte -tunnelmaa ja buffet-ruokaa — makujen harmoniaa

À la carte -tunnelma, laadukkaiden ainesten esilletuonti ja isot maut — nämä summaavat Prandian lounaskonseptia. Stephen Chaloff, Prandian keittiömestari kertoo lisää arjesta ja visioista lounasravintolan takana. Lue blogistamme lisää. 


Katso kaikki blogitTöihin Prandiaan?

Henkilöstömme koostuu eri alojen ammattilaisista. Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme kokkeja, tarjoilijoita, kuljettajia ja keittiöapulaisia.
Lähetä avoin hakemus: maiju.leisti@prandia.fi