Prandia Q&A — Kuukauden kysymykset

 

Vuokraatteko tilojanne yksityistilaisuuksiin, kuten pikkujouluihin?

Onko teillä anniskeluoikeudet?

 

Lue vastaukset täältä.

 

 

Kaikki blogit:

 

 

Blogi: prandia Q&A

 

Miten erityisruokavaliot, kuten vegaaninen ruokavalio on huomioitu lounaalla?

Mitä kahvia lounaalla on tarjolla?

Voiko Prandialta tilata tarjoiluja esimerkiski urheilujoukkueelle?

 

Lue vastaukset täältä.

 

Blogi: Mitä lohturuoka merkitsee?

Miksi letut ovat ravintoloitsijamme Maijun lohturuokaa?

 

Lue vastaus täältä. 

 

Blogi: Prandia Q&A

Toimiiko Prandian lounas tällä hetkellä normaalisti? 
Saako teiltä tilata pitopalvelua?

Oletteko kesällä avoinna?

 

Lue vastaukset täältä. 

 

Blogi Prandia Q&A

 

Saako teillä bonusta?

Mistä teidän leipä tulee?

Mistä nimi Prandia Lunchering tulee?

 

Prandian tiimi vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin.

Lue vastaukset täältä

 

Blogi: Mitä erityistä jäi vuodesta 2020 mieleen?

Korona ravisteli ravintolan innovoimaan menestystuotteen.
"Yhteisöllisyyden taholta nousikin uusia ideoita ja innovaatioita — kuten nyt vahvaan suosioon noussut Bilekassi. Pohdimme tiimin kanssa ennen vappua, miten saisimme yhteisöä palveltua parhaiten ko. juhlapäivänä." - Maiju Leisti, ravintoloitsija, yrittäjä.
Lue ravintolayrittäjän katsaus viime vuoteen.

 

 

Blogi: Prandia Q&A 

Prandian tiimi vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin. Saako teillä kahviin kauramaitoa? Miksi bilekassi? Millainen on teille useimmiten tullut palaute? Lue blogistamme lisää.

 

Blogi: Yrittäjä - rakkaudesta lajiin

Prandian ravintoloitsija Maiju Leisti kertoo blogissaan yrittäjyydensä taustasta. Hänellä on 20 vuotta yrittäjyyttä takana. Lue blogista miten hän on päätynyt yrittäjäksi

 

Blogi: Yksityiskohdat ratkaisevina tekijöinä ravintolabisneksessä
Kurkistus ravintolabisnekseen yrittäjän näkökulmasta. Lue blogista lisää mm. siitä, mitä Maiju Leisti pitää yrittäjäuransa keskeisimpänä oppina.

 

Blogi: Laadukkaat raaka-aineet ratkaisevat

Meillä on tekemästämme ruuasta — ja sen lopputuloksesta — selkeä visio, jota tavoittelemme. Lue blogistamme lisää.

 

Blogi: Prandia ajattaa rekkamiehenkin Oulunkylästä Ouluun — yhden pysähtymisen taktiikalla

Prandia on paikka, jossa tunnetusti viihtyy jokainen. Kun Prandiaan tulee, tietää aina saavansa mahansa täydeltä hyvää ja rehtiä ruokaa. Kun sanomme "lämpimästi tervetuloa", myös tarkoitamme sitä. Lue blogistamme lisää.

 

Blogi: À la carte -tunnelmaa ja buffet-ruokaa — makujen harmoniaa

À la carte -tunnelma, laadukkaiden ainesten esilletuonti ja isot maut — nämä summaavat Prandian lounaskonseptia. Stephen Chaloff, Prandian keittiömestari kertoo lisää arjesta ja visioista lounasravintolan takana. Lue blogistamme lisää.