Prandia Q&A — Helmikuu
Saako teillä bonusta?
Mistä teidän leipä tulee?
Mistä nimi Prandia Lunchering tulee?
Prandian tiimi vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin.
Kaikki blogit:
Blogi: Mitä erityistä jäi vuodesta 2020 mieleen?
Korona ravisteli ravintolan innovoimaan menestystuotteen.
"Yhteisöllisyyden taholta nousikin uusia ideoita ja innovaatioita — kuten nyt vahvaan suosioon noussut Bilekassi. Pohdimme tiimin kanssa ennen vappua, miten saisimme yhteisöä palveltua parhaiten ko. juhlapäivänä." - Maiju Leisti, ravintoloitsija, yrittäjä.
Lue ravintolayrittäjän katsaus viime vuoteen.
Blogi: Prandia Q&A - Marraskuu
Prandian tiimi vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin. Saako teillä kahviin kauramaitoa? Miksi bilekassi? Millainen on teille useimmiten tullut palaute? Lue blogistamme lisää.
Blogi: Yrittäjä - rakkaudesta lajiin
Blogi: Yksityiskohdat ratkaisevina tekijöinä ravintolabisneksessä
Kurkistus ravintolabisnekseen yrittäjän näkökulmasta. Lue blogista lisää mm. siitä, mitä Maiju Leisti pitää yrittäjäuransa keskeisimpänä oppina.
Blogi: Laadukkaat raaka-aineet ratkaisevat
Meillä on tekemästämme ruuasta — ja sen lopputuloksesta — selkeä visio, jota tavoittelemme. Lue blogistamme lisää.
Blogi: Prandia ajattaa rekkamiehenkin Oulunkylästä Ouluun — yhden pysähtymisen taktiikalla
Prandia on paikka, jossa tunnetusti viihtyy jokainen. Kun Prandiaan tulee, tietää aina saavansa mahansa täydeltä hyvää ja rehtiä ruokaa. Kun sanomme "lämpimästi tervetuloa", myös tarkoitamme sitä. Lue blogistamme lisää.
Blogi: À la carte -tunnelmaa ja buffet-ruokaa — makujen harmoniaa
À la carte -tunnelma, laadukkaiden ainesten esilletuonti ja isot maut — nämä summaavat Prandian lounaskonseptia. Stephen Chaloff, Prandian keittiömestari kertoo lisää arjesta ja visioista lounasravintolan takana. Lue blogistamme lisää.