BLOGI

Prandia ajattaa rekkamiehenkin Oulunkylästä Ouluun — yhden pysähtymisen taktiikalla


Lämpimästi tervetuloa lounaalle Prandiaan!

Prandia on paikka, jossa tunnetusti viihtyy jokainen. Kun Prandiaan tulee, tietää aina saavansa mahansa täydeltä hyvää ja rehtiä ruokaa. Kun sanomme "lämpimästi tervetuloa", myös tarkoitamme sitä.

Olemme ylpeitä siitä, että meille voi tulla rentoutumaan, nauttimaan laadukkaasta ruuasta ja syömään itsensä kylläiseksi. Panostamme jatkuvasti ruokamme monipuolisuuteen ja siihen, että se on juuri sitä mitä asiakkaamme tarvitsevat.

Me tarjoamme herkullisia ja runsaita lounaita, joista jokainen saa varmasti lisäenergiaa työpäiväänsä. Jos esimerkiksi rekkamies tarvitsee energiaa ajaakseen Oulunkylästä Ouluun yhdellä pysähdyksellä — tervetuloa meille. Jos toimistotyöntekijä tarvitsee energiaa tehokkuutensa ylläpitoon — tervetuloa meille. Unohtamatta, jos vaikka ystävät tai yhteistyökumppanit haluavat kokoontua lounaan äärelle – tervetuloa meille.

Meistä on ihanaa, että lounassalin puolella näkyy erilaisia työasuja sekä -haalareita ja bisnespukeutumista.

Maukkaan, laadukkaan ja kattavan ruokavalikoiman tarjoaminen - yksityiskohtiin panostaminen on meille tärkeää. Lounas on työpäivän tärkein ateria, sillä edistetään jaksamista, tehokkuutta ja yhteishenkeä. Herkullisen lounaan parissa on hyvä pysähtyä, nauttia hetkestä ja kerätä energiaa.

Prandiasta saa aina maukasta, laadukasta ja täyttävää ruokaa.

Lounas aina arkisin kello 10.30-13.30.

Tervetuloa!

Prandia (lounasravintola)
Mikkolantie 1 A, Helsinki Fashion House