Vappuna suuren suosion saavuttanut bilekassimme saa nyt jatkoa!!!

GoodtoGo -bilekassin menu vaihtuu viikoittain ja on saatavilla aina perjantaisin. (säilyy hyvänä myös lauantaille)


Juhlitpa sitten pienellä porukalla perheen kesken tai vaikka koko pihapiirin
kanssa isosti,

GoodtoGo -bilekassi on helpoin tapa loihtia hyvät tarjoilut pöytään.

Toimi näin:

1. Keksi hyvä syy juhlia, tai ei sen syyn tarvi olla niin hyväkään, aina on syytä juhlia tai eihän sinun tarvitse edes juhlia… mutta syödä pitää ja se on aina kivempaa porukassa 😊

2. Laita meille sähköpostilla tilaus saman viikon keskiviikkona klo 14.00 mennessä osoitteeseen myynti@prandia.fi (Isommista yli 10 hlön tilauksista toivomme ennakkotilausta jo maanantaina.)

3. Tule noutamaan valmiiksi pakattu kassi perjantaina klo 14-16 osoitteesta Mikkolantie 1 A
(voit myös ajaa suoraan omalle ovellemme rakennuksen toiselle puolelle
Liukumäentie 13)

Jos et pääse noutamaan tuona ajankohtana, voit myös kysyä kuljetustamme 8,00 €
5 km säteelle Oulunkylästä n klo 16.15-18.00 (ruuhkavaralla….) ja pidemmät
matkat hinnoitellaan kilometrien mukaan

4. Maksa noudon tai toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

5. Laita essu päälle, ruoat omiin vateihin kivasti esille ja ota vieraat vastaan itsellesi kunnia hyvistä kokkauksista 😉

(Ruoat voi nauttia kylminä tai osan ruoista voi lämmittää ja ne säilyvät hyvin myös
lauantaille)

Hinta 18,50 / ruokailija ja minimitilaus 2:lle 

Tilaa tästähttps://www.prandia.fi/yhteydenotto


Perjantaina 27.11 Middle eastern feast

(tilaa viimeistään 25.11 klo 14.00)

Za’atar kvinoa-tabouleh -salaatti
Savufeta-tomaattisalaatti
Baharat-kukkakaali ja revitty falafel -zhoug
Sitruuna-yrttikanaa
Pitkään haudutettua kufta naudanrintaa
Kukkakaali-tsatsiki
Vihreä tapenade
Tuoreherne-hummus


Perjantaina 4.12 Itsenäisyyspäivä
(tilaa viimeistään ke 2.12 klo 14.00)

Leipäjuusto-saaristolaisleipäsalaatti (vl) ja lakkavinaigrette (g,m,v)
Kossu-piparjuuriliemessä haudutetut puna- ja keltajuuret (g,m,v) ja
metsäsienitartar (g)
Ankkaconfit (g,m) ja vaahterasiirappi-myskikurpitsaa ja paahdettuja
pellavansiemeniä (g,l) sekä karviaishilloketta (g,m,v)
Marinoitua paahdettua porsaan sisäfileetä ja rapea kamara-ruusukaali (g,m)
Porkkana-täysjyväkaurapihvi (l) ja tillipesto (g,m,v sis pinjansiemen)

Perjantaina 11.12 Mexican street food
(tilaa viimeistään ke 9.11 klo 14.00)

Avocado-lime-paahdettu kasvissalaatti (g,m,v)
Lohi-kasvis ceviche -salaatti (g,m)
Mustapapu- savu queso fresco -juustoa (g,l)
Red mole kanaa (g,m sis maapähkinää!)
Birria pitkään haudutettua nautaa (g,m,)
Salsa verde (g,m,v)
Salsa macha (g,m,v sis maapähkinää! )
Creme fraiche (l), lime ja korianteri
Maissitortillat (g,m,v)

Perjantaina18.12 ”Southern comfort”
(tilaa viimeistään ke 18.11 klo 14.00)

Zippie slaw (g,m,v)
Punainen paprika-chilihilloke-perunasalaatti (g,m,v)
Succotash salsa -salaatti (g,m,v)
Zucchini-maissi fritterit
Carolina sinappi-bbq kanaa (g,m)
Kansas pitkään haudutettua bbq nautaa (g,m)
Shiracha-ranch -kastike (g,l)
Alabama white -kastike (g,m)

Keskiviikkona 23.12 Joulu Vermontissa
(tilaa viimeistään pe 18.12 klo 14.00)

Vaahterasiirappi-pekaanipähkinä porkkanasalaatti (g,m,v, sis pähkinää)
Vihräpapu-herkkusienisalaatti (g,l)
Hunajapaahdettua kalkkunaa ja yrttimurupaistos (l)
Yrttikuorrutettua paahdettua porsaan kassleria ja granny’s siiderikastike (l)
Bataatti-kukkakaali juustopaistokset ja karpalokastike (l)
Piparkakku-brownie (l)


Torstaina 31.12 Uusi vuosi
(tilaa viimeistään ti 29.12 klo 14.00)

Peruna-kapris myrttisen suolakurkkusalaatti (g,m,v)
Paahdettu paprika-tomaattisalaatti, (g,m,v)
3 eri makkaraa (chorizo, riista ja bratwurst) (m,g) ja hunaja-sinappikastike (g,m,v)
Buffalo-kanavartaat (g,m) ja sinihomejuustodippi (g,vl)
Gruyere-juusto sipuli-maissitartaletti (vl) ja
vihreä pico de gallo -salsa (g,m,v)