DIN Maari
Innopoli 3
Vaisalantie 4 B-talo
Avoinna/Open 8:00-15:00
(ma 12.8 alkaen Aamiainen 8:00-9:30)
Lounas 11:00-13:30
Lounas 13,50 €
Keitto ja salaatti 12,10 €
Lounaan hintaan kuuluu kolmen eri lämpimän ruoan lisäksi myös runsas salaattipöytä, päivän keitto, itse leivottu leipä sekä kahvi ja tee.
LOUNAS VKO 42 (menu in English please scroll down)
DIN Maari
Maanantai 14.10.
Italialainen kasvis-pastakeitto Zuppa de Orzo (m)
Kasvis-tortellineja ja kevätsipuli pistou (m)
Grillattua kanaa ja marinoitua kirsikkatomaatti-sitruuna -gremolata -yrttikastiketta (g,m)
(alkuperä Suomi)
Nonnan lihapyörykät kermaisessa Arrabbiata-kastikkeessa (l) (alkuperä Suomi)
Pasta pomodoro (m,v) / Yrttiperunaa (g,m,v)
Tiistai 15.10.
Paahdettu juureskeitto ja smetanaa (g,l)
Kasvis makaronilaatikko (l) (Härkis)
Naudanliha-pannupihvit ja karamellisoitua sipulia (g,l) (alkuperä Suomi)
Päivän kala ja tillikermaviiliä (g,l)
Ruohosipuliriisiä (g,m,v) / Voiperunaa (g,l)
Keskiviikko 16.10.
Tomaatti-valkopapukeitto (g,m,v)
Porkkanapihvit ja ”Voodoo”-kastiketta (m)
Prandian Southern fried chicken ranch-kastikkeen kera (l, sis. sinappi) (alkuperä Suomi)
Hitaasti paahdettua, kahvi-chili-glaseerattua possun kassleria (g,m) (alkuperä Suomi /Eu)
Lohkoperunoita (g,m,v) / Bataattiriisiä (g,m,v)
Torstai 17.10.
Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)
Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l)
Feta-kasvispihvit ja tilli-tsatsiki (g,l))
Rosmariinikalkkunaa ja oliivi-pinaattipastaa (m) (alkuperä Suomi)
Kalapata ”Stifado” (g,m)
Valkosipuliperunat (g,m,v) / Yrttinen sitruunariisi (g,m,v)
Perjantai 18.10.
Kasvis-linssikeitto (g,m,v)
Tofua ”Tikka Masala” (g,m,v, sis. kookospähkinä)
Tandoori-lohta (g,l)
Paneroitu porsaanleike ja mango-chili voita (l) (alkuperä Eu)
Limeriisiä (g,m,v) / Curryperunaa (g,m,v)
G = gluteeniton / gluten free L = laktoositon / lactose free
M = maidoton / dairy free VL = vähälaktoosinen / low lactose
V= vegaaninen /vegan
Pidätämme oikeudet muutoksiin
ENGLISH:
The lunch price includes three main courses, a fresh salad table, soup of the day, homemade bread and coffee or tea.
Lunch buffet 13,50€
Soup and salad 12,10 €
Lunch week 42
Monday 14.10.
Italian vegetable pasta soup Zuppa de Orzo (m)
Veggie tortellini with spring onion pistou (m)
Grilled chicken with pickled cherry tomato and lemon gremolata (g,m) (origin Finland)
Nonna's meatballs in creamy Arrabbiata sauce (l) (origin Finland)
Pasta pomodoro (m,v) / Herb potatoes (g,m,v)
Tuesday 15.10.
Roasted root vegetable soup with sour cream (g,l)
Vegetable pasta casserole (l) (Härkis=broad bean)
Beef patties with caramelized onions (g,l) (beef origin Finland)
Fish of the day with dill sour cream (g,l)
Chive rice (g,m,v) / Buttered potatoes (g,l)
Wednesday 16.10.
Tomato white bean soup (g,m,v)
Carrot patties with "Voodoo" sauce (m)
Prandias Southern fried chicken with ranch sauce (l, incl. mustard) (origin Finland)
Slow-roasted, coffee and chili glazed pork kassler (g,m) (origin Finland/Eu)
Potato wedges (g,m,v) / Sweet potato rice (g,m,v)
Thursday 17.10.
Pea soup (g,m) and vegetable pea soup (g,m,v)
Pancake with jam and whipped cream (l)
Feta vegetable patties with dill tsatsiki (g,l)
Rosemary turkey with olive spinach pasta (m) (origin Finland)
Fish stew "Stifado" (g,m)
Garlic potatoes (g,m,v) / Herb lemon rice (g,m,v)
Friday 18.10.
Vegetable soup with lentils (g,m,v)
Tofu "Tikka Masala" (g,m,v, incl. coconut)
Tandoori salmon (g,l)
Pork schnitzel with mango-chili butter (l) (origin EU)
Lime rice (g,m,v) / Curry potatoes (g,m,v)
G = gluteeniton / gluten free L = laktoositon / lactose free
M = maidoton / dairy free VL = vähälaktoosinen / low lactose
V= vegaaninen /vegan
The lunch price includes three main courses, a fresh salad table, soup of the day, homemade bread and coffee or tea.
We reserve the right to make changes
Lounassopimukset yrityksille: Ota yhteyttä innopoli3@prandia.fi
Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.
Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.