Prandia Lunchering vastaa mainostoimisto hasan & partnersin ruokapalvelusta

On olemassa ihan tavallisia yrityksiä ja sitten on sellaisia kuin mainostoimisto hasan & partners. Heidän toimistotiloissaan on ollut mahdollisuus lounaaseen jo 17 vuoden ajan. Paikan päälle kuljetetulla ruoalla yritys on ottanut myös vastuuta tekijöidensä työhyvinvoinnista ja jaksamisesta työtehon samalla parantuessa. Ruokapalveluiden tarjoaja on pysynyt muuttumattomana vuosien ajan: Prandia Lunchering on toimittanut päivittäin vaihtuvan menun valmiiksi tarjoiltuna jo vuodesta 2000.

Lounasta noutopöydästä, kokoustarjoiluja ja erikoistilanteita unohtamatta

hasan & partnersin työntekijät voivat syödä työpaikallaan lounaan joka arkipäivä. Kaikki ruoka toimitetaan ja tarjoillaan yrityksen omissa toimitiloissa, Helsingin Merikorttelissa, joissa työskentelee vakituisesti tällä hetkellä noin 130 ihmistä. Prandian työntekijä laittaa lounaan esille joka päivä. Tarjolla on kylmänä tarjoiltavia salaatteja ja ruokalajeja, keitto, lämmitettävät ruoat, leivät ja juomat.

Lounaan lisäksi Prandia hoitaa myös yrityksen kokoustarjoilut toiveiden mukaan. Toisinaan tarjoiluja kaivataan myös asiakastilaisuuksiin tai muihin erityistilanteisiin, kuten kakku- tai leivonnaistarjoilut yrityksen omiin juhliin. Toisinaan työntekijät ovat tilanneet ruoka- tai juhlatarjoiluja tutulta toimijalta myös omiin, henkilökohtaisiin tarpeisiinsa.

”On helppoa, kun kaiken voi tilata samalta toimijalta. Prandia on vastannut joustavasti muuttuviin tarpeisiimme ja on aina valmis kehittymään, vaikka emme varmasti ole aina se helpoin asiakas. He tuntevat meidät hyvin ja osaavat siksi myös räätälöidä tarjoilujaan onnistuneesti. Henkilökemiat osuvat yhteen, ja heistä on tullut osa meitä”, kertoo Venla Taskinen (Office Manager) hasan & partnersilta.

Hasan & Partnersin Office Manager Venla Taskinen

Laadukasta kotiruokaa ja valinnanvaraa allergikoille sekä erityisruokavalioille

Kaikki Prandian ruoka tehdään oman tiimin voimin Helsingin tukkutorilla sijaitsevassa keittiössä. Jokaiselle ruokailijalle löytyy jotain ja myös koko ajan lisääntyvät allergiat ja erityisruokavaliotoiveet otetaan huomioon:

”On gluteenitonta, kasvista ja laktoositonta. Vegaanitrendi on ollut uusin, ja siihenkin Prandia on pystynyt vastamaan. Työntekijä on aina paikalla ja häneltä voi tarvittaessa kysyä ruoasta tarkemmin”, Taskinen kertoo.

”Erityisen hyvää palvelussa on luotettavuus. Ruoka on aina silloin valmiina, kun on sovittu. Tarjonta vaihtelee paljon – samat ruokalajit eivät toistu usein. Paitsi hernekeitto ja pannukakku torstaisin työntekijöiden omasta toiveesta.”

Hävikki pyritään pitämään minimissä. Ylijäänyt ruoka nostetaan jääkaappiin tai pakastimeen, josta sitä voi lämmittää itselleen.

Prandian työntekijä nauttii työstään täysillä

Prandian Gitta Kumlin

Jatkuvaa ruokapalvelutarjontaa arvostaa koko hasan & partnersin väki:

”Tämä on koko yrityksen kannalta win-win-tilanne. Työntekijät arvostavat, kun meille räätälöity ruoka on koko työpäivän ajan niin helposti saatavilla. Työnantaja pitää meistä huolta, ettei väsähdetä, jolloin myös tehokkuus paranee. Lisäksi olemme koko ajan toimistolla ja tavoitettavissa, eivätkä ruokatunnit veny”, Taskinen kommentoi.

Työntekijät antavat palautetta ruoasta sähköisesti sekä suoraan Prandian hasan & partnersilla työskentelevälle työntekijälle Gitta Kumlinille. Kumlin nauttii itse työstään valtavasti, eikä osaisi kuvitella parempaa työpaikkaa:

”Tämä on unelmieni työpaikka. Nautin jokaisesta päivästä. Tein 20 vuotta töitä kokkina, jonka jälkeen siirryin salin puolelle. Iloitsen, kun saan kohdata ihmisiä ja palvella heitä.”