Pohjolan Liikenne -henkilöstöravintola
Avoinna ma-pe klo 8-15.00  
Lounas tarjolla klo 9.30-14.00

Lounas vko 18

For the menu in English – please scroll down.

 

 

Maanantai 29.4.

Lohikeitto (g,m)

Hernepihvit ja pistou (g,m,v)

BBQ-lihapullat (l)

Voiperunaa (g,l) / riisiä (g,m,v)

 

Tiistai 30.4.

Omena-kurpitsakeitto (g,l)

Punajuuri -fritterit (g,m,v) ja tilli-ranch (g,l)

Paistettu kana (g,m) (alkuperä Eu)

Lohkoperunat (g,m,v) / Louisiana-riisiä (g,m,v)

 

Keskiviikko 1.5.

VAPPU!

 

Torstai 2.5.

Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)

Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l)

Kaalipihvit (m) ja raparperi-punasipulihilloa (g,m,v)

Pekoni-jauhelihapihvit ja karamellisoitua sipulikastiketta (l)

Voissa paistetut muikut (l) ja tillikermaviiliä (g,l)

Varhaisperunaa (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)

 

Perjantai 3.5.

Punainen linssikeitto (g,m,v, sis. kookospähkinä)

Falafel Zhug (g,m,v) ja valkosipuli-tahinikastike (g,m,v, sis. seesami)

Paneroitu porsaanleike (m) ja Piri Piri –majoneesi (g,m)

Lankkuperunat (g,m,v) / yrttiriisiä (g,m,v)
 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

G = gluteeniton 
L = laktoositon 
VL = vähälaktoosinen 
M = maidoton

V = vegaaninen 

 

Aamupuuro:

Ma: Neljän viljan puuro

Ti: Kaurapuuro

Ke: Ruispuuro

To: Neljän viljan puuro

Pe: Kaurapuuro

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin! 

 

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.

Pyrimme parhaamme mukaan palvelemaan kaikkia.Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.

Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ole hyvä, ja kerro meille mielipiteesi.


Week 18

 
Monday 29.4.  
Salmon soup (g,m)  
Veggie and pea patties and pistou (g,m,v)  
BBQ meatballs (l)  
Buttered potatoes (g,l) / rice (g,m,v)  
 
Tuesday 30.4.  
Apple pumpkin soup (g,l)  
Beetroot fritters (g,m,v) and dill ranch (g,l)  
Fried Chicken (g,m) (origin Eu)  
Potato wedges (g,m,v) / Louisiana rice (g,m,v)  
 
Wednesday 1.5.  
FIRST OF MAY!  
 
Thursday 2.5.  
Pea soup (g,m) and vegetable pea soup (g,m,v)  
Pancake with jam and whipped cream (l)  
Cabbage steaks (m) and rhubarb-red onion jam (g,m,v) 
Bacon ground meat patties and caramelized onion sauce (l)  
Butter fried vendace (l) and dill sour cream (g,l)  
Early potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)  
 
Friday 3.5.  
Red lentil soup (g,m,v, incl. coconut)  
Falafel Zhug (g,m,v) and garlic tahini sauce (g,m,v, incl. sesame)  
Pork schnitzel (m) and Piri Piri mayonnaise (g,m)  
Fat fries (g,m,v) / herb rice (g,m,v) 
 
 

 

L =  lactose free
 VL = low lactose
M =. dairy free
V =. vegan

 

We reserve the right to make changes