Prandia Konala Ruosilantie 16 G ! 

 

Prandian lounasravintola ja catering-toiminta on muuttanut uusiin tiloihin

Konalaan osoitteeseen Ruosilantie 16 G.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi!

 

Lounaan hintaan kuuluu kolmen eri lämpimän ruoan lisäksi myös runsas salaattipöytä, päivän keitto, itse leivottu leipä sekä kahvi ja tee.  

 

Lounas 13,50 €

Keitto ja salaatti 12,10 € 

 

The lunch price includes three main courses, a fresh salad table, soup of the day, homemade bread and coffee or tea.

For the menu in English – please scroll down.

 

Lunch buffet 13,50€

Soup and salad 12,10 €  

 

Lounas tarjolla klo 10.30–13.30

Viikko 12

 

Maanantai 18.3.

Paahdettu paprikakeitto (g,l)

Kasvisbolognese-pasta (m,v, sis. soija)

Paahdettua, karpalo-glaseerattua kanaa ja ruusukaalia (g,m) (alkuperä Viro)

Milanon leike ja sitruunavoita) (l,sis. sitruuna) (nauta alkuperä Saksa)

Yrttiperunaa (g,m,v) / riisiä (g,m,v)

 

Tiistai 19.3.

Linssi-kasviskeitto (g,m,v)

Falafelit Zhoug (g,m,v, sis. lime), paahdettu porkkana-hummus (g,m,v, sis. sitruuna, seesami)

Naudanliha kebab Ras el Hanout- tomaattikastikkeessa ja valkosipulijugurttia

(g,l, sis. soija, seesami) (alkuperä Eu)

Marokkolainen kana-tagine (g,m, sis. hunaja) (alkuperä Eu)

Paprikaperunaa (g,m,v) / kardemumma-riisiä (g,m,v)

 

Keskiviikko 20.3.

Kermainen metsäsienikeitto (l)

Herne-punajuuripihvit ja minttu salsa verde (g,m,v)

Tillikuorrutettua uunilohta (g,m)

Siideriset naudan lihapullat  (m) (alkuperä Saksa)

Paistettuja perunoita (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)

 

Torstai 21.3.

Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)
Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l)

Härkäpapupihvit ja tomaatti-confit sekä kalamata-oliivi-vinegretteä  (g,m,v)

Piparjuurella maustettua naudan ulkofilettä punaviinikastikeessa (g,m)

 (Naudanliha alkuperä Viro )

Paahdettua kalkkunaa ja purjo-kermaa (l, sis. sieni) (alkuperä Eu)

Rapeaa valkosipuliperunaa (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)

 

Perjantai 22.3.

Mustapapu-chili (g,m,v) ja avokado-kermaviili (g,l)

Talvikurpitsa-juustoquesadillat (vl) ja tamarind-chili-lime-salsaa (g,m,v)

Paneroitu porsaanleike (m) (alkuperä Eu) Piri piri-majoneesia (g,m)

Meksikolaista sitrus-kanaa (g,m) (alkuperä Eu)

Yucatan riisiä (g,m,v) / Lohkoperunoita (g,l)

 

G = gluteeniton 
L = laktoositon 
VL = vähälaktoosinen 
M = maidoton

V = vegaaninen 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

Menu in English

Lunch week 12

 

Monday 18.3.

Roasted bell pepper soup (g,l)

Vegetable pasta bolognese (m,v, incl. soy)

Roasted cranberry glazed chicken and Brussels sprouts (g,m) (origin EST)

Schnitzel Milanese  and lemon butter (l, incl. lemon) (beef origin DE)

Herb potatoes (g,m,v) / rice (g,m,v)

 

Tuesday 19.3.

Lentil and vegetable soup (g,m,v)

Falafels Zhoug (g,m,v, incl. lime), roasted carrot hummus (g,m,v, incl. lemon, sesame)

Beef kebab in Ras el Hanout tomato sauce and garlic yogurt (g,l, incl.soy, sesame) (origin Eu)

Moroccan chicken tagine (g,m, incl. honey) (origin Eu)

Paprika potatoes (g,m,v) / cardamom rice (g,m,v)

 

Wednesday 20.3.

Creamy forest mushroom soup (l)

Beet and pea cakes and mint salsa verde (g,m,v)

Dill crusted baked salmon (g,m, incl. mustard)

Cider beef meatballs (m) (origin DE)

Roasted potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)

 

Thursday 21.3.

Pea soup (g,m) and vegetable pea soup (g,m,v)

Pancake with jam and whipped cream (l)

Broad bean patties and tomato confit with kalamata olive vinaigrette (g,m,v)

Beef sirloin seasoned with horseradish in red wine sauce (g,m) (origin EST)

Roasted turkey in leek cream (l, incl. mushroom) (origin Eu)

Crispy garlic potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)

 

Friday 22.3.

Black bean chili (g,m,v) and avocado sour cream (g,l)

Winter squash and cheese quesadillas (vl) and tamarind-chili-lime salsa (g,m,v)

Pork schnitzel (m)(origin Eu)and Piri piri mayonnaise (g,m)

Mexican citrus chicken (g,m) (origin Eu)

Yucatan rice (g,m,v) / Potatos wedges (g,l)

 

 

 

L =  lactose free
VL = low lactose
M =. dairy free
V =. vegan

 

We reserve the right to make changes 

 

 

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.

Pyrimme parhaamme mukaan palvelemaan kaikkia.Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.

Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ole hyvä, ja kerro meille mielipiteesi.


Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ole hyvä, ja kerro meille mielipiteesi.