Prandia Konala Ruosilantie 16 G 

 

Pihassa runsaasti pysäköintipaikkoja!

 

Lounaan hintaan kuuluu kolmen eri lämpimän ruoan lisäksi myös runsas salaattipöytä, päivän keitto, itse leivottu leipä sekä kahvi ja tee.  

 

Lounas 13,50 €

Keitto ja salaatti 12,10 € 

 

The lunch price includes three main courses, a fresh salad table, soup of the day, homemade bread and coffee or tea.

For the menu in English – please scroll down.

 

Lunch buffet 13,50€

Soup and salad 12,10 €  

 

Lounas tarjolla klo 10.30–13.30

Viikko 24

                    

Maanantai  10.6.

Punainen curry-kasvis-kookoskeitto (g,m,v, sis soija)

Szechuan vokattuja vihreitä papuja ja valkosipuli-tofu -murua (g,m,v, sis. soija)

Vietnamilaista karamelli-possua (g,m, sis. soija) (alkuperä Suomi)

Appelsiini-kanaa (g,m) (alkuperä Viro)

Ruohosipuliperunaa (g,m,v) / riisiä (g,m,v)

 

Tiistai 11.6.

Valkoinen papu-kinkkukeitto (g,m)

Paprika-maissi-fritterit  (g,m,v,) (unspoken cajun-tomaatti -kastike)

Prandian Southern fried chicken (l) (kana alkuperä Eu) kevätsipuli-ranch (g,l)

Kansas city -nyhtöpossua (g,m)  (liha alkuperä Viro)

Lohkoperunat (g,m,v) / Kreolilaista riisiä (g,m,v)

 

Keskiviikko 12.6.

Kermainen mustajuurikeitto (g,l)

Kasvis-moussaka (l, sis. linssi)

Yrtti-pinaatti-uunilohta ja  sitruuna-hollandaise (g,l)

Kreikkalaista lihamureketta (l) (alkuperä Suomi)

Yrttiperunaa (g,m,v) / Tomaatti -riisiä (g,m,v)

 

Torstai 13.6.

Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)
Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l)

Emmental-kasvispihvit ja auringonkukkapestoa (g,l, sis. siemen)

Täytetyt naudanliha/lammaspihvit (l ) (alkuperä Suomi/Uusi-Seelanti)

Raparperi-glaseerattua kanaa (g,m) (alkuperä Viro)

Paahdettua voiperunaa (g,l) / Riisiä (g,m,v)

 

Perjantai 14.6.

Sitruunainen linssikeitto Shorbat Adas (g,m,v)

Kikherne-kasvispihvit  Zhug (g,m,v)

Paneroitu porsaanleike (m) (alkuperä Eu) ja Adjika –majoneesi (g,m)

Kana-kebablastut Baharat -tomaattikastikkeessa (alkuperä Eu)  ja valkosipulijugurttia (g,l)

Mausteista riisiä (g,m,v) / Valkosipuli-perunaa (g,m,v)

G = gluteeniton 
L = laktoositon 
VL = vähälaktoosinen 
M = maidoton

V = vegaaninen 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

Menu in English

 

Lunch week 24

 

 

Monday 10.6.

Red curry vegetable coconut soup (g,m,v, incl. soy)

Szechuan Wok green beans and garlic tofu crumbs (g,m,v, incl. soy)

Vietnamese caramel pork (g,m, incl. soy) (origin Finland)

Orange chicken (g,m) (origin Estonia)

Chives potatoes (g,m,v)/ rice (g,m,v)

 

Tuesday 11.6.

Atlanta ham & white bean soup (g,m)

Bell pepper corn fritters (g,m,v,) (unspoken cajun-tomato sauce)

Prandia Southern fried chicken (l) (origin Estonia) spring onion ranch (g,l)

Kansas city pulled beef (g,m)  (meat origin Finland)

Potato wedges (g,m,v)/ Creole rice (g,m,v)

 

Wednesday 12.6.

Creamy black salsify soup (g,l)

Veggie Moussaka (l, incl lentil)

Herb spinach baked salmon with lemon hollandaise (g,l)

Greek meatloaf (l) (origin Finland)

Herb potatoes (g,m,v) / Tomato rice (g,m,v)

 

Thursday 13.6.

Pea soup (g,m) and vegetable pea soup (g,m,v)
Pancake with jam and whipped cream (l)

Emmental cheese veggie patties with sunflowerseed pesto (g,l, incl. seed)

Stuffed beef/lamb patties (l) (meat origin Finland/New Zealand)

Rhubarb-glazed chicken (g,m) (origin Estonia)

Roasted buttered potatoes (g,l) / Rice (g,m,v)

 

Friday 14.6.

Lemon lentil soup Shorbat Adas (g,m,v)

Chickpea veggie patties  Zhug (g,m,v)

Pork schnitzel (m) (origin EU) and Adjika mayonnaise (g,m)

Chicken kebab in Baharat tomato sauce and garlic yogurt (g,l)

Seasoned rice (g,m,v) / Garlic potatoes (g,m,v)

 

L =  lactose free
VL = low lactose
M =. dairy free
V =. vegan

 

We reserve the right to make changes 

 

 

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.

Pyrimme parhaamme mukaan palvelemaan kaikkia.Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.

Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ole hyvä, ja kerro meille mielipiteesi.


Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ole hyvä, ja kerro meille mielipiteesi.