Prandia Konala Ruosilantie 16 G ! 

 

Prandian lounasravintola ja catering-toiminta on muuttanut uusiin tiloihin

Konalaan osoitteeseen Ruosilantie 16 G.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi!

 

Lounaan hintaan kuuluu kolmen eri lämpimän ruoan lisäksi myös runsas salaattipöytä, päivän keitto, itse leivottu leipä sekä kahvi ja tee.  

 

Lounas 13,50 €

Keitto ja salaatti 12,10 € 

 

The lunch price includes three main courses, a fresh salad table, soup of the day, homemade bread and coffee or tea.

For the menu in English – please scroll down.

 

Lunch buffet 13,50€

Soup and salad 12,10 €  

 

Lounas tarjolla klo 10.30–13.30

Viikko 9

 

Maanantai  26.2.

Pinaattikeitto ja keitettyä kananmunaa (l)

Blinit (l) & metsäsienisalaatti (g,l), tofu skagen (g,m,v, sis. soija) ja lohi tartar (g,l)

Sipulitäytteiset pannupihvit portviinikastikkeessa (l)

Katajanmarja-marinoitua kanaa punaviinimarjakastikkeessa (g,m) (alkuperä Viro)

Persilja-perunaa (g,m,v) / riisiä (g,m,v)

 

Tiistai 27.2.

Jamaikan currykeitto (g,m,v)

Punaiset linssipyörykät ja mango-lime –salsaa (g,m,v)

Karibialaista appelsiini-rommi-glaseerattua kanaa  (g,m) (alkuperä Eu)

Jerk porsasta (g,m) (alkuperä Viro)

Hunaja & limemaustettua perunaa (g,m,v) / pilau-riisiä (g,m,v)

 

Keskiviikko 28.2.

Omena-palsternakkakeitto (l)

Kaalipihvit (m) ja puolukkahilloa (g,m,v)

Tillisinappi-kuorrutettua uunilohta (g,m)

Possupyörykät Jaloviina-kastikkeessa (l)

Keitetyt perunat (g,m,v) / riisiä (g,m,v)

 

Torstai 29.2.

Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)
Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l)

Vuohenjuustotäytteiset punajuuripihvit (g,l), tsatsikia (g,l)

Paahdettua kanaa taateli-BBQ –kastikkeessa (g,m) (alkuperä Viro)

 Sultan’s Delight –naudanlihapataa munakoisolla (l) (alkuperä Viro)

Mausteisia Tavada -perunoita (g,m,v) / sahramiriisiä (g,l)

 

Perjantai 1.3.

Punainen curry-kookoskeitto (g,m,v, sis. soija, kookospähkinä)

Bang Bang tofu (g,m,v, sis. soija)

Paneroitu porsaanleike (m) kimchi-aioli (g,m)

Miso-omena-kurpitsa -kalkkunaa, (m, sis. soija) (alkuperä Eu)

Kasvisriisiä (g,m,v) / Seesamiperunoita (g,m,v, sis. seesami)

 

 

G = gluteeniton 
L = laktoositon 
VL = vähälaktoosinen 
M = maidoton

V = vegaaninen 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

Menu in English

Lunch week 9

 

Monday 26.2.  

Spinach soup with boiled egg (l)  

Blinis (l) & wild mushroom salad (g,l), tofu Skagen (g,m,v, incl. soy)

and salmon tartar (g,l)  

Onion stuffed beef patties in port wine sauce (l)  

Juniper marinated chicken in red currant sauce (g,m)(origin Estonia) 

Parsley-potato (g,m,v) / rice (g,m,v)  

  

Tuesday 27.2.  

Jamaican curry soup (g,m,v)  

Red lentil balls with mango lime salsa (g,m,v)  

Caribbean Orange Rum Glazed Chicken (g,m) (origin Eu)  

Jerk pork (g,m) (origin Estonia)  

Honey & lime seasoned potatoes (g,m,v) / pilau rice (g,m,v)  

  

Wednesday 28.2.  

Apple parsnip soup (l)  

Cabbage cakes (m) with lingonberry jam (g,m,v)  

Dill and mustard crusted baked salmon (g,m)  

Pork meatballs in Jaloviina sauce (l)  

Kettel potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)  

  

Thursday 29.2.  

Traditional pea soup (g,m) and vegetable pea soup (g,m,v)  

Pancake with jam and whipped cream (l)  

Goat cheese stuffed beetroot patties (g,l) with tzatziki (g,l)  

Roasted chicken in date BBQ sauce (g,m) (origin Estonia) 

Sultan's Delight beef stew with eggplant (l) (beef origin Estonia)  

Spicy Tavada potatoes (g,m,v) / Saffron rice (g,l)  

  

Friday 1.3.  

Red curry coconut soup (g,m,v, incl. soy, coconut)  

Bang Bang tofu (g,m,v, incl. soy)  

Pork schnitzel (m) kimchi aioli (g,m)  

Miso apple pumpkin turkey (m, incl. soy) (origin Eu) 

Vegetable rice (g,m,v) / Sesame potatoes (g,m,v, incl. sesame) 

 

 

  

L =  lactose free
VL = low lactose
M =. dairy free
V =. vegan

 

We reserve the right to make changes 

 

 

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.

Pyrimme parhaamme mukaan palvelemaan kaikkia.Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.

Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ole hyvä, ja kerro meille mielipiteesi.


Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ole hyvä, ja kerro meille mielipiteesi.