Juhlitpa sitten pienellä porukalla perheen kesken tai vaikka koko lätkäjoukkueen kanssa isommin, Bilekassi on helpoin tapa loihtia hyvät tarjoilut pöytään.

Bilekassin menu vaihtuu viikoittain ja on saatavilla aina perjantaisin. (säilyy hyvänä myös lauantaille)


Toimi näin:

1. Keksi hyvä syy juhlia, tai ei sen syyn tarvi olla niin hyväkään, aina on syytä juhlia tai eihän sinun tarvitse edes juhlia… mutta syödä pitää ja se on aina kivempaa porukassa 😊

2. Laita meille sähköpostilla tilaus saman viikon keskiviikkona klo 14.00 mennessä osoitteeseen myynti@prandia.fi (Isommista yli 10 hlön tilauksista toivomme ennakkotilausta jo maanantaina.) Huom! Vahvistamme aina tilaukset joten ottakaa uudestaan yhteyttä ellette saa 1 arkipäivän kuluessa vastausta.

3. Tule noutamaan valmiiksi pakattu kassi perjantaina klo 14.00-16.00 osoitteesta Mikkolantie 1 A
(voit myös ajaa suoraan omalle ovellemme rakennuksen toiselle puolelle
Liukumäentie 13). Nyt noutomahdollisuus myös Espoossa Espoon Oma Panimo panimomyymälästä perjantaina klo 14.00-18.00!

4. Maksa noudon tai toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

5. Laita essu päälle, ruoat omiin vateihin kivasti esille ja ota vieraat vastaan itsellesi kunnia hyvistä kokkauksista 😉

Ruoat eivät ole annospakattuja vaan jokainen menun elementti on omassa rasiassaan. Ne voi nauttia kylminä tai osan ruoista voi lämmittää ja ne säilyvät hyvin myös lauantaille.

Hinta 19,50 / ruokailija ja minimitilaus 2:lle/kassi 

Tilaa tästähttps://www.prandia.fi/yhteydenotto

 

HUOM kerro tilauksessa, noudatko Oulunkylästä klo 14.00-16.00 vai
Espoon Oma Panimolta Tillinmäentie 3 klo 14.00-18.00, 02330 Espoo

 

 

Pe 20.5 Libanon
(tilaa viimeistään ke 18.5)

Za’atar-kvinoatabbouleh (g,m,v)
Baharat kukkakaali ja revitty falafel-zhough (g,m,v)
Savupaprika-tomaattisalaatti ja rucolapistou (g,m,v)
Tahma granaattiomenakanaa ja libanonilainen salsa ’banadurah harrah’ (g,m)
Bazella riz lahme - pitkään haudutettua nautaa (g,m)
Paahdettu kurpitsahummus (g,m,v)
Harissa aioli (g,m)

 

Pe 27.5 Amerikan BBQ
(tilaa viimeistään ke 25.5)

Zippie slaw (g,m,v)

Bayou paprikasalaatti, piparjuuri-yrttivinaigrette (g,m,v)

Cajun peruna-savupurjosalaatti (g,m)

Kansas BBQ kanaa (g,m)

Carolina mustard BBQ pitkään haudutettua porsasta (g,m)

Raparperi-punasipulihilloke (g,m,v)

Kevätsipuli-ranch kastike (g,l)

 

Pe 3.6 Lakkiaisviikonloppu

 (tilaa viimeistään ke 1.6)

Nokkos-pistou -marinoitu mozzarella ja paahdettu paprikasalaatti (g,l)
Varhaisperuna-parsa-kevätsipulisalaatti (g,m,v)
Mojito-marinoitu avocado-paahdettu kasvissalaatti (g,m,v)
Lime-inkivääri-chilimarinoitua kanaa (g,m)
Pitkään haudutettu Sticky pork (m, sis soija)
Kevätsipuli nam jim (g,m,v sis soija)
Dynamite ranch (g,l)

Kysy myös muita tarjoiluvaihtoehtoja lakkiaisiin!!

 

Menuissa käytettyjen lihojen alkuperämaat:
Kana Suomi/Puola/Viro
Sika Suomi/Viro
Nauta Suomi/Espanja/Saksa

 

Kaikissa menuissa voidaan pääraaka-aine liha/kana vaihtaa kasvisversioksi. Korvaamme lihan tofulla ja nyhtökauralla/härkiksellä tai vastaavalla kasviproteiinituotteella.

 

Annoskoko: Kaikissa menuissa kanaa ja lihaa yhteensä n 240g/ruokailija ja salaatteja yhteensä n 300g/ ruokailija