Juhlitpa sitten pienellä porukalla perheen kesken tai vaikka koko lätkäjoukkueen kanssa isommin, Bilekassi on helpoin tapa loihtia hyvät tarjoilut pöytään.

Bilekassin menu vaihtuu viikoittain ja on saatavilla aina perjantaisin. (säilyy hyvänä myös lauantaille)


Toimi näin:

1. Keksi hyvä syy juhlia, tai ei sen syyn tarvi olla niin hyväkään, aina on syytä juhlia tai eihän sinun tarvitse edes juhlia… mutta syödä pitää ja se on aina kivempaa porukassa 😊

2. Laita meille sähköpostilla tilaus saman viikon keskiviikkona klo 14.00 mennessä osoitteeseen myynti@prandia.fi (Isommista yli 10 hlön tilauksista toivomme ennakkotilausta jo maanantaina.) Huom! Vahvistamme aina tilaukset joten ottakaa uudestaan yhteyttä ellette saa 1 arkipäivän kuluessa vastausta.

3. Tule noutamaan valmiiksi pakattu kassi perjantaina klo 14.00-16.00 osoitteesta Mikkolantie 1 A
(voit myös ajaa suoraan omalle ovellemme rakennuksen toiselle puolelle
Liukumäentie 13).

Nyt noutomahdollisuus perjantaina klo 14-16 myös ravintola Sylvissä Käpylänkuja 1 

4. Maksa noudon tai toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

5. Laita essu päälle, ruoat omiin vateihin kivasti esille ja ota vieraat vastaan itsellesi kunnia hyvistä kokkauksista 😉

Ruoat eivät ole annospakattuja vaan jokainen menun elementti on omassa rasiassaan. Ne voi nauttia kylminä tai osan ruoista voi lämmittää ja ne säilyvät hyvin myös lauantaille.

Hinta 21,50 / ruokailija ja minimitilaus 2:lle/kassi  

Tilaa tästähttps://www.prandia.fi/yhteydenotto

 

HUOM kerro tilauksessa, noudatko Oulunkylästä klo 14.00-16.00 vai

ravintola Sylvistä Käpylänkuja 1 klo 14.00-16.00 

 

 

Perjantai 3.2  Chile

(tilaa viim. ke 1.2 klo 14)

 

Chileläinen omena-riisi -salaatti (g,m,v)

Maustettu avokado-kaali slaw (g,m,v)

Ensalada de porotos con cebolia

-Tomaatti-sipuli-valkopapu -salaatti (g,m,v)

Sticky smoked chili chicken (g,m, sis. soija)

Chancho a la chilena- paahdettua porsasta (g,m)

Salsa pebre (g,m,v)

Paahdettu vihreä chilikastike (g,m,v)

 

Perjantai 10.2 Kreikka

(tilaa viim. ke 8.1 klo 14)

 

Sitrus-chili-marinoidut oliivit ja paahdetut katsika-paprikat (g,m,v)

Yrttimarinoitua grillatua tahini-munakoisoa (g,m,v, sis. soija)

Salaatti fetajuustosta, paahdetuista rypäleistä sekä balsamicoa ja viikunavinegretteä (g)

Sitruuna-timjami -marinoitua ja grillattua kanaa ja pinaattipistouta (g,m)

Oliiviöljyssä haudutettua naudanlihaa ja pikkelöityä sipulia (g,m)

Tsatsiki (g,l)

Välimeren tomaatti-chili -hilloketta (g,m,v)

 

Perjantai 17.2 Thaimaa

(tilaa viim. ke 15.2 klo 14)

 

Nam jim pak chee – nuudeli-kasvissalaatti (m,v)

Tao jien - thai miso-inkivääri-porkkana -salaatti (g,m,v, sis. soija)

Tulinen pikkelöity kyssäkaali-salaatti (g,m,v, sis. soija)

Wokattua tamarind kanaa (g,m,sis.soija)

Thai-basilika härkää (g,m,sis. soija)

Bird’s eye chili -dippikastike (g,m,v, sis. soija)

Punainen curry-kookos –majoneesi (g,m, sis. soija)

 

Perjantai 24.2 Meksiko

(tilaa viim. ke 22.1 klo 14)

 

Paahdettua avokado-maissi-mustapapu -salaattia ja tomatillo vinegretteä (g,m,v)

Talvikurpitsa- paahdettu valkosipuli –mojo ja Yucatan kurpisansiemen salsaa (g,m,v)

Savupaprika-tomaatti -salaattia (g,m,v)

Tinga-kanaa (g,m)

Hitaasti kypsytettyä nyhtöpossua veriappelsiini-anchochili-kastikkeessa (g,m)

Guajillo chili-crema (g,l)

Pico de gallo (g,m,v)

&  friteeratut maissilastut tai tuoreet maissitortillat (16cm Ø) 3kpl/annos (g,m,v)

 

Suosittelemme suurempiin tilauksiin valmiiksi friteerattuja maissilastuja.

Kerrothan tilausta tehdessäsi kumpia haluat!

 

Menuissa käytettyjen lihojen alkuperämaat:
Kana Suomi/Puola/Viro
Sika Suomi/Viro
Nauta Suomi/Espanja/Saksa

 

Kaikissa menuissa voidaan pääraaka-aine liha/kana vaihtaa kasvisversioksi. Korvaamme lihan tofulla ja härkiksellä tai vastaavalla kasviproteiinituotteella.

 

Annoskoko: Kaikissa menuissa kanaa ja lihaa yhteensä n 240g/ruokailija ja salaatteja yhteensä n 300g/ ruokailija