Juhlitpa sitten pienellä porukalla perheen kesken tai vaikka koko lätkäjoukkueen kanssa isommin, Bilekassi on helpoin tapa loihtia hyvät tarjoilut pöytään.

Bilekassin menu vaihtuu viikoittain ja on saatavilla aina perjantaisin. (säilyy hyvänä myös lauantaille)


Toimi näin:

1. Keksi hyvä syy juhlia, tai ei sen syyn tarvi olla niin hyväkään, aina on syytä juhlia tai eihän sinun tarvitse edes juhlia… mutta syödä pitää ja se on aina kivempaa porukassa 😊

2. Laita meille sähköpostilla tilaus saman viikon keskiviikkona klo 14.00 mennessä osoitteeseen myynti@prandia.fi (Isommista yli 10 hlön tilauksista toivomme ennakkotilausta jo maanantaina.) Huom! Vahvistamme aina tilaukset joten ottakaa uudestaan yhteyttä ellette saa 1 arkipäivän kuluessa vastausta.

3. Tule noutamaan valmiiksi pakattu kassi perjantaina klo 14.00-16.00 osoitteesta Mikkolantie 1 A
(voit myös ajaa suoraan omalle ovellemme rakennuksen toiselle puolelle
Liukumäentie 13). Nyt noutomahdollisuus myös Espoossa Espoon Oma Panimo panimomyymälästä perjantaina klo 14.00-18.00!

4. Maksa noudon tai toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

5. Laita essu päälle, ruoat omiin vateihin kivasti esille ja ota vieraat vastaan itsellesi kunnia hyvistä kokkauksista 😉

Ruoat eivät ole annospakattuja vaan jokainen menun elementti on omassa rasiassaan. Ne voi nauttia kylminä tai osan ruoista voi lämmittää ja ne säilyvät hyvin myös lauantaille.

Hinta 19,50 / ruokailija ja minimitilaus 2:lle/kassi 

Tilaa tästähttps://www.prandia.fi/yhteydenotto

 

HUOM kerro tilauksessa, noudatko Oulunkylästä klo 14.00-16.00 vai
Espoon Oma Panimolta Tillinmäentie 3 klo 14.00-18.00, 02330 Espoo

 

Pe 5.8 Middle Eastern feast

(tilaa viimeistään ke 3.8)

Savufeta-paahdettu paprika-tomaattisalaatti ja kurpitsansiemen-rucolapistou (g,vl)
Za’atar kvinoa-tabbouleh-salaatti (g,m,v)
Falafel-kasvis-zhoug  salaatti (g,m,v)
Shish tawook kanavartaat  (g,l)
Ras el hanout nautaa (g,m)
Tuoreherne-hummus (g,m,v sis seesaminsiemen)
Labneh-minttukastike (g)

 

Pe 12.8 Mexico

(tilaa viimeistään ke 10.8)

Avocado-lime -paahdettu kasvissalaatti (g,m,v)
Kasvis ceviche salaatti (g,m)
Mustapapu- Savu queso fresco -juustoa (g,vl)
Red mole kanaa (g,m, sis maapähkinää!)
Birria pitkään haudutettua nautaa (g,m)
Salsa verde (g,m,v)
Lime ja korianteri -creme fraiche (L) 
Maissitortillat (g,m) 3kpl/annos (16cm )

 

Perjantaina 19.8 Jamaica
(tilaa viimeistän ke 17.8 klo 14:00)
Chili-slaw -salaatti (g,m,v)
Hunaja-lime tomaatti-paprikasalaatti (g,m)
Kookos curry bataatti-kasvissalaatti (g,m,v)
Grillattua Jerk- kanaa (g,m)
Pitkään haudutettua sticky black vinegar-porsasta (g,m)
Mango-mojito -vinaigrette (g,m,v)
Rommi-bbq -kastike (g,m,v)

 

Pe 26.8 Argentiina

(tilaa viimeistään ke 8.6)

Spicy curtido -salaatti (g,m,v)
Agridulce tomaatti-paprika-salaatti (g,m,v)
Chimichurri-avocado-kasvisperunasalaatti (g,m,v)
Churrasco kanaa (g,m)
Chipotle-kaakaossa pitkään haudutettua nautaa (g,m)
Aji-kastike (g,m,v)
Salsa criolla  (g,m,v)

 

 

Menuissa käytettyjen lihojen alkuperämaat:
Kana Suomi/Puola/Viro
Sika Suomi/Viro
Nauta Suomi/Espanja/Saksa

 

Kaikissa menuissa voidaan pääraaka-aine liha/kana vaihtaa kasvisversioksi. Korvaamme lihan tofulla ja nyhtökauralla/härkiksellä tai vastaavalla kasviproteiinituotteella.

 

Annoskoko: Kaikissa menuissa kanaa ja lihaa yhteensä n 240g/ruokailija ja salaatteja yhteensä n 300g/ ruokailija