Juhlitpa sitten pienellä porukalla perheen kesken tai vaikka koko lätkäjoukkueen kanssa isommin, Bilekassi on helpoin tapa loihtia hyvät tarjoilut pöytään.

Bilekassin menu vaihtuu viikoittain ja on saatavilla aina perjantaisin. (säilyy hyvänä myös lauantaille)


Toimi näin:

1. Keksi hyvä syy juhlia, tai ei sen syyn tarvi olla niin hyväkään, aina on syytä juhlia tai eihän sinun tarvitse edes juhlia… mutta syödä pitää ja se on aina kivempaa porukassa 😊

2. Laita meille sähköpostilla tilaus saman viikon keskiviikkona klo 14.00 mennessä osoitteeseen myynti@prandia.fi (Isommista yli 10 hlön tilauksista toivomme ennakkotilausta jo maanantaina.)

3. Tule noutamaan valmiiksi pakattu kassi perjantaina klo 14-16 osoitteesta Mikkolantie 1 A
(voit myös ajaa suoraan omalle ovellemme rakennuksen toiselle puolelle
Liukumäentie 13). Nyt noutomahdollisuus myös Espoossa Espoon Oma Panimo panimomyymälästä!

Jos et pääse noutamaan tuona ajankohtana, voit myös kysyä kuljetustamme 8,00 €
5 km säteelle Oulunkylästä n klo 16.15-18.00 (ruuhkavaralla….) ja pidemmät
matkat hinnoitellaan kilometrien mukaan

4. Maksa noudon tai toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

5. Laita essu päälle, ruoat omiin vateihin kivasti esille ja ota vieraat vastaan itsellesi kunnia hyvistä kokkauksista 😉

(Ruoat voi nauttia kylminä tai osan ruoista voi lämmittää ja ne säilyvät hyvin myös
lauantaille)

Hinta 18,50 / ruokailija ja minimitilaus 2:lle 

Tilaa tästähttps://www.prandia.fi/yhteydenotto


HUOM kerro tilauksessa, noudatko Oulunkylästä vai
Espoon Oma Panimolta Tillinmäentie 3, 02330 Espoo


Perjantaina 5.3 Libanon 
(tilaa viimeistään ke 3.3 klo 14.00)

Za’atar kvinoa-tabbouleh -salaatti (g,m,v)
Savufeta-paahdettu paprika-tomaattisalaatti ja rucola-pistou (g)
Baharat-bataattisalaatti ja zhoug-kastike (g,m,v)
Shish tawook kanavartaat (l)
Pitkään haudutettua kufta naudanrintaa (g,m)
Kukkakaali-tsatsiki (g,l)
Tuoreherne-hummus (g,m,v)

Perjantaina 12.3 Cuba
(tilaa viimeistään ke 10.3 klo 14.00)
Cubano paahdettu kasvissalaatti(g,m,v)
Mustapapu-maissi -salaatti (g,m,v) (pikkelöity)
Grillatut juusto-polentafritterit (g,l) ja sofrito-kastike (g,m,v)
Mojo-marinoitua kanaa (g,m)
Pitkään haudutettua mausteista sinappiporsasta (g,m)
Ananas-mangorommihilloke (g,m,v)
Savu-jalopeno chimi churri (g,m,v)

Perjantaina 19.3 San Francisco
(tilaa viimeistään ke 17.3 klo 14.00)
Yrtti-porkkana-pellavansiemensalaatti (g,m,v)
Kolmen kaalin chilislaw (g,m,v)
Bataatti-peruna-punasipulisalaatti ja lehtikaalipistou (g,m,v)
Chili-hunajaglaseerattua kanaa (g,m)
Pitkään haudutettua 18 mausteen naudan chuck rollia (g,m) ja siideri-BBQ-kastiketta
(g,m)
Sriracha-ranch -kastike (g,l)
Paahdettu maissisalsa (g,m,v)

Perjantaina 26.3 Mexico vol 4.
(tilaa viimeistään ke 24.3 klo 14.00)
Oaxaca paahdettu kurpitsa salaatti,
paahdettuja kurpitsan siemeniä ja poblano-pyreetä (g,m,v)
Pikkelöity jalopeno escabeche kasvissalaatti (g,m,v)
Savustettu paprika-bataattisalaatti (g,m,v)
Red mole kanaa (g,m)
Birria pitkään haudutettua nautaa (g,m)
Habanero salsa rojo (g,m,v)
Lime-tequila creme fraiche(g,l)
Maissitortillat 3kpl/annos (16cm Ø)

Kaikissa menuissa voidaan
pääraaka-aine liha/kana vaihtaa kasvisversioksi. Korvaamme lihan tofulla ja
nyhtökauralla/härkiksellä.