Juhlitpa sitten pienellä porukalla perheen kesken tai vaikka koko lätkäjoukkueen kanssa isommin, Bilekassi on helpoin tapa loihtia hyvät tarjoilut pöytään.

Bilekassin menu vaihtuu viikoittain ja on saatavilla aina perjantaisin. (säilyy hyvänä myös lauantaille)


Toimi näin:

1. Keksi hyvä syy juhlia, tai ei sen syyn tarvi olla niin hyväkään, aina on syytä juhlia tai eihän sinun tarvitse edes juhlia… mutta syödä pitää ja se on aina kivempaa porukassa 😊

2. Laita meille sähköpostilla tilaus saman viikon keskiviikkona klo 14.00 mennessä osoitteeseen myynti@prandia.fi (Isommista yli 10 hlön tilauksista toivomme ennakkotilausta jo maanantaina.) Huom! Vahvistamme aina tilaukset joten ottakaa uudestaan yhteyttä ellette saa 1 arkipäivän kuluessa vastausta.

3. Tule noutamaan valmiiksi pakattu kassi perjantaina klo 14.00-16.00 osoitteesta Mikkolantie 1 A
(voit myös ajaa suoraan omalle ovellemme rakennuksen toiselle puolelle
Liukumäentie 13). Nyt noutomahdollisuus myös Espoossa Espoon Oma Panimo panimomyymälästä perjantaina klo 14.00-18.00!

4. Maksa noudon tai toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

5. Laita essu päälle, ruoat omiin vateihin kivasti esille ja ota vieraat vastaan itsellesi kunnia hyvistä kokkauksista 😉

Ruoat eivät ole annospakattuja vaan jokainen menun elementti on omassa rasiassaan. Ne voi nauttia kylminä tai osan ruoista voi lämmittää ja ne säilyvät hyvin myös lauantaille.

Hinta 19,50 / ruokailija ja minimitilaus 2:lle/kassi  
1.10 alkaen 21,50 / ruokailija

Tilaa tästähttps://www.prandia.fi/yhteydenotto

 

HUOM kerro tilauksessa, noudatko Oulunkylästä klo 14.00-16.00 vai
Espoon Oma Panimolta Tillinmäentie 3 klo 14.00-18.00, 02330 Espoo

 

Pe 23.9 Middle Eastern feast (tilaa viimeistään ke 21.9 klo 14:00)

Savufeta-paahdettu paprika-tomaattisalaatti ja kurpitsansiemen-rucolapistou (g,vl)

Za’atar kvinoa-tabbouleh-salaatti (g,m,v)

Falafel-kasvis-zhoug salaatti (g,m,v)

Shish tawook kanavartaat (g,l)

Ras el hanout nautaa (g,m)

Tuoreherne-hummus (g,m,v sis seesaminsiemen)

Labneh-minttukastike (g)

 

Pe 30.9 Mexico

(tilaa viimeistään ke 28.9 klo 14:00)

Avocado-lime -paahdettu kasvissalaatti (g,m,v)

Kasvis ceviche salaatti (g,m)

Mustapapu-savu queso fresco -juustosalaatti (g,vl)

Red mole kanaa (g,m, sis maapähkinää!)

Birria pitkään haudutettua nautaa (g,m)

Salsa verde (g,m,v)

Lime ja korianteri -creme fraiche (g,l)

Maissitortillat (g,m) 3kpl/annos (16cm )

 

HUOM! Jotta Bilekassin sisältöön ei iske inflaatio, joudumme korottamaan hinnan 21,50 / ruokailija lokakuun alusta alkaen

 

Perjantai 7.10 Oktoberfest
(Tilaa viimeistään ke 5.10. klo 14.00)
Blaukraut -punakaali-omena-paahdettu fenkolisalaatti (g,m,v)
Sweet&sour inkivääri-juuressalaatti (g,m,v)
Sinappinen perunasalaatti (g,m,v)(voi lämmittää)
Bratwurstia ja smetanahaudutettua hapankaalia (-)
Pitkään haudutettua porsasta olut-kastikkeessa (m)
Olut-alppijuustodippi (-)
Hunaja-sinappikastike (g,m)

 

Pe 14.10 Argentiina
(tilaa viimeistään ke 12.10 klo 14.00)
Spicy curtido -salaatti (g,m,v)
Agridulce tomaatti-paprika-salaatti (g,m,v)
Lime-yrtti avocado-kasvisperunasalaatti (g,m,v)
Chimichurri rojo kanaa (g,m)
Chipotle-kaakaossa pitkään haudutettua nautaa (g,m)
Aji-kastike (g,m,v)
Salsa criolla  (g,m,v)

 

Perjantaina 21.10 Southern B.B.Q
(tilaa viimeistään ke 19.10 klo 14.00)
Cajun perunasalaatti (g, m)
Chow chow-salaatti (g, m, v)
Mustasilmäpapu-unikonsiemensalaatti (g, m, v)
Fire cracker kanaa (g, m, sis soija)
Savuchili-sinappi B.B.Q porsaanlihaa (g, m)
Sriracha ranch (g, l)
Punasipuli-paprikahillo (g, m, v)

 

Perjantaina 28.10 Korea
(huom!! menua ei voida valmistaa ilman soijaa ja seesamia)
(tilaa viimeistään ke 26.10 klo 14.00)
Gaji Namul -munakoisosalaatti (m,v, sis soija ja seesami)
Juures-kimchi -salaatti (g,m,v sis soija ja seesamia)
Gamja jorim -perunasalaatti (g,m,v, sis soija ja seesamia ja sinappia)
Gochujang kanaa (g,m sis soija)
Bulgogi porsasta (g,m, sis soija ja seesamia)
Ssamjang-kastike (m, sis soija)
Chili soija kevätsipuli-kastike (g,m,v sis soija)


MARRASKUUSSA!
Perjantaina 4.11 Halloween
(tilaa viimeistän ke 27.10 klo 14:00)
Mausteinen paahdettu kukkakaali ja marinoitu punasipuli-yrtti-kvinoasalaatti (g,m,v)
Punajuuri-waldorf ja karamellisoitua saksanpähkinää (g,m, sis pähkinää)
Syysjuures-perunasalaatti ja pinaattipistou (g,m,v)
Siideri-marinoitua grillattua kanaa (g,m)
Pitkään haudutettua vaahterasiirappi-viskiporsasta (g,m)
Succotash salsa (g,m,v)
Paahdettu kurpitsahummus (g,m,v)

 

Menuissa käytettyjen lihojen alkuperämaat:
Kana Suomi/Puola/Viro
Sika Suomi/Viro
Nauta Suomi/Espanja/Saksa

 

Kaikissa menuissa voidaan pääraaka-aine liha/kana vaihtaa kasvisversioksi. Korvaamme lihan tofulla ja härkiksellä tai vastaavalla kasviproteiinituotteella.

 

Annoskoko: Kaikissa menuissa kanaa ja lihaa yhteensä n 240g/ruokailija ja salaatteja yhteensä n 300g/ ruokailija