Juhlitpa sitten pienellä porukalla perheen kesken tai vaikka koko lätkäjoukkueen kanssa isommin, Bilekassi on helpoin tapa loihtia hyvät tarjoilut pöytään.

Bilekassin menu vaihtuu viikoittain ja on saatavilla aina perjantaisin. (säilyy hyvänä myös lauantaille)


Toimi näin:

1. Keksi hyvä syy juhlia, tai ei sen syyn tarvi olla niin hyväkään, aina on syytä juhlia tai eihän sinun tarvitse edes juhlia… mutta syödä pitää ja se on aina kivempaa porukassa 😊

2. Laita meille sähköpostilla tilaus saman viikon keskiviikkona klo 14.00 mennessä osoitteeseen myynti@prandia.fi (Isommista yli 10 hlön tilauksista toivomme ennakkotilausta jo maanantaina.) Huom! Vahvistamme aina tilaukset joten ottakaa uudestaan yhteyttä ellette saa 1 arkipäivän kuluessa vastausta.

3. Tule noutamaan valmiiksi pakattu kassi perjantaina klo 14.00-16.00 osoitteesta Mikkolantie 1 A
(voit myös ajaa suoraan omalle ovellemme rakennuksen toiselle puolelle
Liukumäentie 13). Nyt noutomahdollisuus myös Espoossa Espoon Oma Panimo panimomyymälästä perjantaina klo 14.00-18.00!

4. Maksa noudon tai toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

5. Laita essu päälle, ruoat omiin vateihin kivasti esille ja ota vieraat vastaan itsellesi kunnia hyvistä kokkauksista 😉

Ruoat eivät ole annospakattuja vaan jokainen menun elementti on omassa rasiassaan. Ne voi nauttia kylminä tai osan ruoista voi lämmittää ja ne säilyvät hyvin myös lauantaille.

Hinta 19,50 / ruokailija ja minimitilaus 2:lle 

Tilaa tästähttps://www.prandia.fi/yhteydenotto

 

HUOM kerro tilauksessa, noudatko Oulunkylästä klo 14.00-16.00 vai
Espoon Oma Panimolta Tillinmäentie 3 klo 14.00-18.00, 02330 Espoo


Perjantai 22.10 Korea

(tilaa viimeistään ke 20.10 klo 14.00)

Seesam kurkku-retikkasalaatti (g,m,v)
Kimchi-salaattia kahdella tapaa (g,m,v)
Punariisi-kasvissalaatti (g,m,v)
Gochujang-kanaa (g,m, sis soija)
Bulgogi-nautaa (g,m, sis soija)
Hunaja-doenjang -kastike (g,m, sis soija)
Soija-wasabikastike (g,m,v, sis soija)

Perjantaina 29.10 Halloween
(tilaa viimeistän ke 27.10 klo 14:00)

Mausteinen paahdettu kukkakaali ja marinoitu punasipuli-yrttikvionoasalaatti (g,m,v)
Punajuuri-waldorf ja karamellisoitua saksanpähkinää (g,m, sis pähkinää)
Syysjuures-perunasalaatti ja lehtikaalipistou (g,m,v)
Siideri-marinoitua grillattua kanaa (g,m)
Pitkään haudutettua vaahterasiirappi-viskiporsasta (g,m)
Succotash salsa (g,m,v)
Paahdettu kurpitsahummus (g,m,v)

 

Perjantai 5.11 Middle eastern feast
(tilaa viimeistään ke 3.11 klo 14.00)
Za’atar kvinoa-tabbouleh-salaatti (g,m,v)
Savufeta-tomaattisalaatti ja rucolapistou (g)
Baharat kukkakaali ja revitty falafel-zhoug (g,m,v)
Sitruuna-yrttikanaa ja banadurah harrah (g,m)
Pitkään haudutettua kufta naudanrintaa (g,m)
Tuoreherne-hummus (g,m,v)
Harissa aioli (g,m)

Perjantai 12.11 San Francisco
(tilaa viimeistään ke 10.11 klo 14.00)
Yrtti-porkkana-pellavansiemensalaatti (g,m,v)
Kolmen kaalin chilislaw (g,m,v)
Bataatti-peruna-punasipulisalaatti ja lehtikaalipistou (g,m,v)
Chili-hunajaglaseerattua kanaa (g,m)
Pitkään haudutettua 18 mausteen naudan chuck rollia ja siideri-B.B.Q kastiketta (g,m)
Sriracha-ranch-kastike (g,l)
Paahdettu maissisalsa (g,m,v)

 

Perjantai 19.11 Cuba
(tilaa viimeistään ke 17.11 klo 14.00)
Mojito-mustapapu-maissisalaatti (g,m,v)
Kuubalainen punakaali-slaw (g,m,v)
Ensalada de papas – kevätsipuli-paprika-perunasalaatti (g,m,v)
Grillattua chimichurri-kanaa (g,m)
Mojo marinoitua naudanrintaa (g,m)
Aji-avokadokastike (g,m,v)
Savujalopenosalsa (g,m,v)

Perjantai 26.11 Asian street food
(tilaa viimeistään ke 24.11 klo 14.00)
Chilipikkelöity retikka-kasvissalaatti (g,m,v)
Kurpitsa-bataatti-katsu-fritterisalaatti (g,m)
Szechuan-pippuri perunasalaatti (g,m,v)
Fire cracker kanaa (g,m,sis.soijaa)
Char siu B.B.Q nyhtöporsasta (g,m)
Tonkatsu-kastike (g,m,v)
Punainen curry-kookos-ranch (g,l)

 

Kaikissa menuissa voidaan pääraaka-aine liha/kana vaihtaa kasvisversioksi. Korvaamme lihan tofulla ja nyhtökauralla/härkiksellä tai vastaavalla kasviproteiinituotteella.