prandia

Tervetuloa ravintolaamme Espoon Otaniemessä:

 

DIN Maari

Innopoli 3 

Vaisalantie 4 B-talo


Lounas tarjolla klo 9.30-13.30


Buffetlounas 13,70 €

Keitto ja salaatti 12,30 € 

 

Lounaan hintaan kuuluu kolmen eri lämpimän ruoan lisäksi myös runsas salaattipöytä, päivän keitto, itse leivottu leipä sekä kahvi ja tee. 


Vko 35


Maanantai 25.8 
Purjo-perunakeitto (g,l) 
Sienipihvit ja marinoitua makeaa sipulia (g,m) 
Paahdettua kanaa ja nokkos-pistouta (g,m)
(Viro) 
Poisson à la bordelaise eli uunikalaa bordelaiseen tapaan yrtti-voi-leivänmurukuorrutuksella ja rosépippurivoilla (l) 
Keitetyt perunat (g,m,v) / Riisiä (g,m,v) 


Tiistai 26.8 
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeitto (g,l) 
Aurinkokuivattu tomaatti-härkistäytetyt paprikat (g,m,v) 
Kana schnitzel ja sahrami-aioli (m) (Eu) 
Jumbo-lihapullat nduja-kastikkeessa (g,m)
(nauta + sika Suomi) 
Oliiviöljyperunat (g,m,v) / Riisiä (g,m,v) 


Keskiviikko 27.8 
Parsakaali-cheddarkeitto (vl) 
Rapeaa chimichurri-tofua ja kasviksia (g,m,v, sis. soija) 

Chipotle-lime-grillattua kanaa (g,m) (Eu) 
Hitaasti paahdettua chili-appelsiinipossua Puerco Asado (g,m)
(Eu) 
Paprikariisiä (g,m,v) / Lohkoperunat (g,m,v) 

 

Torstai 28.8 
Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v) 
Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l) 
Intialainen butter halloumi curry (g,l) 
Kalkkuna/kana 'Bhuna' (g,l)
(Eu) 

Tandoori-maustettua turskaa (g,l) 
Paistettua sipuliriisiä (g,m,v) / Perunat (g,m,v) 

 

Perjantai 29.8 
Kermainen mustajuurikeitto (g,l) 
Herne-härkäpapupyörykät timjamikastikkeessa (g,m,v, sis. soija) 
Dijon-sinappikuorrutettua uunilohta (g,m) 
Kanttarellitäytteiset pannupihvit katajanmarjakastikkeessa (l) 

(alkuperä Suomi/ Saksa , liivate porsas) 
Maustettua perunaa (g,m,v) / Yrttiriisiä (g,m,v) 


 

ENGLISH:


Lunch served at 11:00-13:30


Lunch buffet 13,70€

Soup and salad 12,30 €   


The lunch price includes three main courses, a fresh salad table, soup of the day, homemade bread and coffee or tea.


Week 35


Monday 25.8 
Potato and leek soup (g,l) 
Mushroom patties with marinated sweet onions (g,m) 
Roasted chicken in nettle pesto (g,m) (Estonia) 
Poisson à la bordelaise – baked fish in the Bordeaux style with herb-butter-breadcrumb crust and rosé pepper butter (l) 
Kettle potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v) 


Tuesday 26.8 
Zucchini and goat cheese soup (g,l) 
Bell peppers stuffed with sun-dried tomato and “härkis”  (g,m,v) 
Chicken schnitzel with saffron aioli (m)
(Eu) 
Jumbo meatballs in nduja sauce (g,m) (beef + pork Finland) 
Olive oil potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v) 


Wednesday 27.8 
Broccoli and cheddar soup (vl) 
Crispy chimichurri tofu with vegetables (g,m,v, contains soy) 

Chipotle-lime grilled chicken (g,m) (Eu) 
Slow-roasted chili-orange pork Puerco Asado (g,m)
(Eu) 
Paprika rice (g,m,v) / Potato wedges (g,m,v) 

 

Thursday 28.8 
Pea soup (g,m) and vegetarian pea soup (g,m,v) 
Pancakes with jam and whipped cream (l) 
Indian-style butter halloumi curry (g,l) 
Turkey 'Bhuna' (g,l)
(Eu) 

Tandoori cod (g,l) 
Fried rice with onion (g,m,v) / Potatoes (g,m,v) 

 

Friday 29.8 
Creamy salsify soup (g,l) 
Pea and fava bean balls in thyme sauce (g,m,v, contains soy) 
Baked salmon with Dijon mustard crust (g,m) 
Beef patties filled with chanterelles in juniper berry sauce (l) 

(origin Finland/ Germany, gelatine pork) 
Seasoned potatoes (g,m,v) / Herb rice (g,m,v) 



 

Lounassopimukset yrityksille: Ota yhteyttä innopoli3@prandia.fi

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.

 

Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta

 

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.