
Tervetuloa uusimpaan ravintolaaamme Espoon Otaniemessä:
DIN Maari
Innopoli 3
Vaisalantie 4 B-talo
Avoinna/Open 8:00-15:00
(Aamupuuro tarjolla 8:00-9:30)
Lounas 11:00-13:30
Buffetlounas 13,70 €
Keitto ja salaatti 12,30 €
Lounaan hintaan kuuluu kolmen eri lämpimän ruoan lisäksi myös runsas salaattipöytä, päivän keitto, itse leivottu leipä sekä kahvi ja tee.
LOUNAS vko 18
Maanantai 28.4.
Kermainen savusimpukka-kala chowder (l)
Kesäkurpitsafritterit ja meksikolainen tajin-maustettu
paahdettu maissisalsa (g,l)
Pitkään haudutettua porsaan kassleria ja -kylkeä
tomatillo bbq- kastikkessa (g,m)
Paneroitua Buffalo kanan sisäfileetä ja Aura-ranch (l)
Kolmen sipulin riisiä (g,m,v) / Mac’n’cheese (l)
Tiistai 29.4.
Sitruuna-pinaatti–kasviskeitto (g,m,v)
Kasvis-linssipyörykät ja avokado-cashewpähkinä-kermakastiketta (l)
Paneroitu pinaattitäytteinen turska (l)
Paahdettua kanaa Dijon-linsseillä (g,m, sis. kokojyväsinappi)
Valkosipuliperunaa (g,m,v) /Paprikariisiä (g,m,v)
Keskiviikko 30.4.
Kermainen paprikakeitto (g,l)
Mozzarella-herne-pinaatti -pestolasagne (-, sis. pinjansiemen)
Kalkkuna-parsa -gnocchi (g,l)
Lihapullat All `Amatriciana (g,m)
Yrttiperunaa (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)
Torstai 1.5
HAUSKAA VAPPUA!
Ravintola kiinni
Perjantai 2.5.
Parsa-perunakeitto (g,l)
Kasvis-koftapihvit ja vesimeloni-kurkku-vihreä chili -salsa (g,m,v)
Paahdettua lohta Bearnaisekastikkeessa (g,l)
Paneroitu porsaanleike ja paahdettua harissa-kukkakaalia (m)
Yrttiriisiä (g,m,v) / Lohkoperunat (g,m,v)
G = gluteeniton / gluten free L = laktoositon / lactose free
M = maidoton / dairy free VL = vähälaktoosinen / low lactose
V= vegaaninen /vegan
Ruokalajit voivat vaihdella päivän aikana
Pidätämme oikeudet muutoksiin
ENGLISH:
Opening hours 8:00 AM -3:00 PM
Breakfast porridge served 8:00 AM - 9:30 AM
Lunch service 11:00 AM – 1:30 PM
The lunch price includes three main courses, a fresh salad table, soup of the day, homemade bread and coffee or tea.
Lunch buffet 13,70€
Soup and salad 12,30 €
Week 18
Monday 28.4.
Creamy smoked mussels and fish chowder (l)
Zucchini fritters with Mexican tajin-seasoned roasted corn salsa (g,l)
Slow-cooked pork neck and pork belly in tomatillo BBQ sauce (g,m)
Breaded Buffalo chicken tenders with Aura ranch (l)
Three-onion rice (g,m,v) / Mac’n’cheese (l)
Tuesday 29.4.
Lemon-spinach vegetable soup (g,m,v)
Vegetable-lentil balls with avocado-cashew cream sauce (l)
Breaded spinach-filled cod (l)
Dijon lentil roasted chicken (g,m, contains whole grain mustard)
Garlic potatoes (g,m,v) / Paprika rice (g,m,v)
Wednesday 30.4.
Creamy bell pepper soup (g,l)
Mozzarella-pea-spinach pesto lasagna (-, contains pine nuts)
Turkey-asparagus gnocchi (g,l)
Meatballs all’Amatriciana (g,m)
Herb potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)
Thursday 1.5.
HAPPY MAY DAY!
Restaurant closed
Friday 2.5.
Asparagus-potato soup (g,l)
Vegetable kofta patties with watermelon-cucumber-green chili salsa (g,m,v)
Roasted salmon with Béarnaise sauce (g,l)
Breaded pork schnitzel with roasted harissa cauliflower (m)
Herb rice (g,m,v) / Potato wedges (g,m,v)
G = gluteeniton / gluten free L = laktoositon / lactose free
M = maidoton / dairy free VL = vähälaktoosinen / low lactose
V= vegaaninen /vegan
Please note that the menu is subject to change,
even during lunch service
Lounassopimukset yrityksille: Ota yhteyttä innopoli3@prandia.fi
Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.
Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.