
Tervetuloa ravintolaamme Espoon Otaniemessä:
DIN Maari
Innopoli 3
Vaisalantie 4 B-talo
Loppuvuoden aukioloajat DIN Maari:
ma 22.12 - ma 5.1 lyhennetty aukioloaika:
lounas tarjolla klo 11.00-13.00
Poislukien pyhäpäivät, jolloin suljettu:
Ke 24.12.
To 25.12.
Pe 26.12.
To 1.1.
Ti 6.1.
viikko 51 (15.-19.12.)
Lounas tarjolla klo 11.00-13.30
Buffetlounas 13,70 €
Keitto ja salaatti 12,30 €
Lounaan hintaan kuuluu kolmen eri lämpimän ruoan lisäksi myös runsas salaattipöytä, päivän keitto, itse leivottu leipä sekä kahvi ja tee.
viikko 51
Ke, to ja pe klo 8-9:30
Riisipuuroa, sekahedelmäkeittoa, glögiä ja piparia (8,50€)
Lounas:
Maanantai 15.12.
Mausteinen porkkanakeitto (g,l)
Ruskeavoisalvia–bechamel–kurpitsalasagne (-)
'Nduja-lihapullat (g,m, sika+nauta)
Kanaa piccata (g,l)
Sipuliriisi (g,m,v) / Perunaa (g,m,v)
Tiistai 16.12.
Karibialainen kurpitsakeitto (g,m,v)
Kasvisfritterit soffrito-kastikkeessa (l)
Jerk-kana rommi–ananaskastikkeessa (g,m)
Pitkään haudutettu minttu–mojo-porsaankassler (g,m)
Calypso-riisi (g,m) / Perunaa (g,m,v)
Keskiviikko 17.12.
Joululounas
Perinteinen joulupöytä
Vihersalaatti (g,m,v), Sienisalaatti (g,l)
Viski-sinappisilliä, katajanmarja-silakkaa ja matjesilliä (g,m)
Rosollia (g,m,v) ja kermavaahtoa (g,l)
Maalaispateeta (kana + porsas, maitoproteini) ja Cumberland-kastiketta
(g,m,v, sis. appelsiini)
Kinkkua (g,m), kalkkunaa (g), talon olutsinappia (m)
Vegaani seitan”kinkku” ja kastiketta (m, sis. chili, sinappi)
Keitettyä perunaa (g,m,v)
Porkkana- lanttu- perunalaatikkoa (g,l)
Joululimppua ja voita
Glögiä ja piparia
Torstai 18.12.
Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)
Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l)
Linssi–hernepyörykät Green Goddess -kastikkeessa
(g,m,v, sis.soija, cashewpähkinä)
Uunilohi béarnaise-kastikkeessa (g,l)
Paahdettua kanaa cheddar–sipulikastikkeessa (l)
Riisiä (g,m,v) / Perunamuusi (g,l)
Perjantai 19.12.
Mulligatawny-keitto
(g,m,v, sis.omena, kookos, punainen linssi)
Kikherne–kasvispihvi ja karviaischutney (g,m,v)
Lammaspyörykät tandoori–tomaattikastikkeessa (l)
Butter-currykanaa (g,l)
Riisi (g,m,v) / Curryperuna (g,m,v)
g = gluteeniton / gluten free (gf)
l = laktoositon / lactose free (lf)
vl = vähälaktoosinen / low lactose (ll)
m = maidoton / dairy free (df)
v = vegaaninen / vegan (vg)
ENGLISH:
Mon 22.12 – Mon 5.1 shortened opening hours:
Lunch served from 11:00 to 13:00
Excluding public holidays, when we are closed:
Wed 24.12.
Thu 25.12.
Fri 26.12.
Thu 1.1.
Tue 6.1.
Week 51 (15.-19.12.)
Lunch served at 11:00-13:30
Lunch buffet 13,70€
Soup and salad 12,30 €
The lunch price includes three main courses, a fresh salad table, soup of the day, homemade bread and coffee or tea.
Week 51
Wed, thu and fri at 8–9:30
Rice porridge, mixed fruit soup, mulled drink and gingerbread (8.50€)
Lunch
Monday 15.12.
Spiced carrot soup (g,l)
Brown-butter–sage bechamel pumpkin lasagna (-)
'Nduja meatballs (g,m, pork+beef)
Chicken piccata (g,l)
Onion rice (g,m,v) / Potatoes (g,m,v)
Tuesday 16.12.
Caribbean pumpkin soup (g,m,v)
Vegetable fritters in soffrito sauce (l)
Jerk chicken in rum–pineapple sauce (g,m)
Slow-cooked mint–mojo pork neck (g,m)
Calypso rice (g,m) / Potatoes (g,m,v)
Wednesday 17.12.
Traditional Finnish Christmas lunch
Green salad (g,m,v), Mushroom salad (g,l)
Whisky–mustard herring, juniper berry Baltic herring and
matjes herring (g,m)
Rosolli beetroot salad (g,m,v) and whipped cream (g,l)
Country pâté (chicken + pork, milk protein) and Cumberland sauce
(g,m,v, contains orange)
Christmas ham (g,m), turkey (g), house beer mustard (m)
Vegan seitan “ham” and sauce (m, contains chili, mustard)
Kettle potatoes (g,m,v)
Carrot casserole, swede casserole and potato casserole (g,l)
Christmas malt bread and butter
Mulled wine and gingerbread cookies
Thursday 18.12.
Pea soup (g,m) and vegetable pea soup (g,m,v)
Pancake with jam and whipped cream (l)
Lentil–pea balls in Green Goddess sauce
(g,m,v, contains soy, cashew nut)
Oven-baked salmon with béarnaise sauce (g,l)
Roasted chicken in cheddar–onion sauce (l)
Rice (g,m,v) / Mashed Potatoes (g,l)
Friday 19.12.
Mulligatawny soup (g,m,v, contains apple, coconut, red lentil)
Chickpea–vegetable patty with gooseberry chutney (g,m,v)
Lamb meatballs in tandoori–tomato sauce (l)
Butter curry chicken (g,l)
Rice (g,m,v) / Curry Potatoes (g,m,v)
g = gluteeniton / gluten free (gf)
ll= laktoositon / lactose free (lf)
vl = vähälaktoosinen / low lactose (ll)
m = maidoton / dairy free (df)
v = vegaaninen / vegan (vg)
Lounassopimukset yrityksille: Ota yhteyttä innopoli3@prandia.fi
Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.
Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.
