
Tervetuloa ravintolaamme Espoon Otaniemessä:
DIN Maari
Innopoli 3
Vaisalantie 4 B-talo
Lounas tarjolla klo 11.00-13.30
Buffetlounas 13,70 €
Keitto ja salaatti 12,30 €
Lounaan hintaan kuuluu kolmen eri lämpimän ruoan lisäksi myös runsas salaattipöytä, päivän keitto, itse leivottu leipä sekä kahvi ja tee.
Vko 38
Maanantai 15.9.
Paahdettu keltainen paprikakeitto (g,l)
Tomaatti-basilika-fagottinipastaa herne-härkäpavulla (m,v)
Kanaa Milanese ja kirsikkatomaatti-rucola-fenkolisalaattia (m)
Salsicce e broccoli alla romana “ Makkaraa ja parsakaalia” (g,l)
Valkosipuliperunat (g,m,v) / Yrttiriisi (g,m,v)
Tiistai 16.9.
Libanonilainen linssi-kikhernekasviskeitto (g,m,v)
Herne-tomaatti-kasvispyörykkä ja avokado moutabal (avokadohummus) (g,m,v, sis. seesami)
Sultan's delight -lammaspyörykät (l)
Yrtti Zhug-kuorrutettua lohta (g,m)
Oliiviöljyperunat (g,m,v) / Riisi (g,m,v)
Keskiviikko 17.9.
Kalkkunagumbo (l)
Texas BBQ-nyhtökauraa (g,m,v)
Kirsikka-bbq-kanaa (g,m)
Hitaasti paahdettua Southern-style-porsasta (g,m)
Kreoliperunat (g,m,v) / Savujuusto Mac'n'Cheese (vl)
Torstai 18.9.
Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)
Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l)
Kaalipihvit yrtti-dijonkastikkeessa (m, sis. sinappi)
Paahdettua kalkkunaa metsäsienikastikkeessa (l)
Naudan pannupihvi ja ruohosipuli-kermaviilikastike (g,l)
Voiperunat (l) / Tilliriisi (g,m,v)
Perjantai 19.9.
Caldo de queso con papas (g,l), meksikolainen peruna-juustokeitto
Fajita friday
Vehnätortillat (gluteeniton vaihtoeto, maissitortilla pyydettäessä),
mustapapuchili, jauhismuru herneproteiinia (g,m,v),
jalapeño-cheddarjuustokastike (vl), tinga-kanaa (g,m),
birria-nautaa (g,l)
Salsa verde, salsa roja, salsa matcha
(g,m,v, sis. seesami, kurpitsansiemen)
Avokado, smetana, pikkelöidyt jalapeñot, lime, Ancho- ja siracha-majoneesi, jne jne
ENGLISH:
Lunch served at 11:00-13:30
Lunch buffet 13,70€
Soup and salad 12,30 €
The lunch price includes three main courses, a fresh salad table, soup of the day, homemade bread and coffee or tea.
Week 38
Monday 15.9.
Roasted yellow pepper soup (g,l)
Tomato-basil fagottini pasta with pea and fava bean (m,v)
Chicken Milanese with cherry tomato, arugula and
fennel salad (m)
Salsicce e broccoli alla romana “sausage & broccoli” (g,l)
Garlic potatoes (g,m,v) / Herb rice (g,m,v)
Tuesday 16.9.
Lebanese lentil-chickpea vegetable soup (g,m,v)
Pea-tomato vegetable balls with avocado moutabal
(avocado hummus) (g,m,v, incl. sesame)
Sultan's delight lamb meatballs (l)
Herb Zhug crusted salmon (g,m)
Olive oil potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)
Wednesday 17.9.
Turkey gumbo (l)
Texas BBQ pulled oat (g,m,v)
Cherry bbq chicken (g,m)
Slow roasted Southern-style-pork (g,m)
Creole potatoes (g,m,v) / Mac 'n' smoked cheese (vl)
Thursday 18.9.
Pea soup (g,m) and vegetarian pea soup (g,m,v)
Pancakes with jam and whipped cream (l)
Fritter in herb-dijon sauce (m, incl. mustard)
Roasted turkey in forest mushroom sauce (l)
Beef patty with chive sour cream sauce (g,l)
Butter potatoes (l) / Dill rice (g,m,v)
Friday 19.9.
Caldo de queso con papas (g,l) Mexican potato-cheese soup
Fajita Friday
Wheat tortillas (gluten free corn tortillas on request), black bean chili, minced pea protein (g,m,v), jalapeño-cheddar cheese sauce (vl), tinga chicken (g,m), birria beef (g,l)
Salsa verde, salsa roja, salsa matcha (g,m,v, incl. sesame, pumpkin seed)
Avocado, sour cream, pickled jalapeños, lime, Ancho-and siracha mayonnaise, etc etc
Lounassopimukset yrityksille: Ota yhteyttä innopoli3@prandia.fi
Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.
Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.