
Tervetuloa ravintolaamme Espoon Otaniemessä:
DIN Maari
Innopoli 3
Vaisalantie 4 B-talo
Lounas tarjolla klo 11.00-13.30
Buffetlounas 13,70 €
Keitto ja salaatti 12,30 €
Lounaan hintaan kuuluu kolmen eri lämpimän ruoan lisäksi myös runsas salaattipöytä, päivän keitto, itse leivottu leipä sekä kahvi ja tee.
Vko 45
Viikko 45 DIN Maari
Maanantai 3.11.
Kermainen maa-artisokkakeitto (l)
Linssipyörykät Green Goddess -kastikkeessa
(g,m,v, sis. cashewpähkinä ja soija)
Coq au vin – punaviinikanapataa (g,l, sis. sieni)
Uunilohi Béarnaise-kastikkeessa (g,l)
Kolmen sipulin riisi (g,m,v) / Peruna (g,m,v)
Tiistai 4.11.
Paahdettu paprikakeitto (g,l)
Kurpitsalasagne ja ruskistettu voi-salvia-bechamel (-)
’Njuda-lihapullat (g,m)
Sumac-hunajapaahdettua kanaa (g,m)
Tilliriisi (g,m,v) / Yrttiperuna (g,m,v)
Keskiviikko 5.11.
Skotlantilainen lihakeitto (m)
Herne-yrttifritterit ja kevätsipulikermaviili (l)
Viskimarinoitu hitaasti paahdettu porsas (g,m)
Paahdettua kanaa ja cheddar-sipulikastiketta (l)
Keitetyt perunat (g,m,v) / Tomaattiriisi (g,m,v)
Torstai 6.11.
Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)
Pannukakku hillolla ja kermavaahdolla (l)
Napapiirin käristys savutofulla, puolukkaa (g,m,v, sis. soija)
Sipulitäytteiset pannupihvit (l)
Leivitetty kampela ja sitruunavoita (l)
Perunamuusi (g,l) / Riisi (g,m,v)
Perjantai 7.11.
Callaloo-keitto (g,m,v)
Kasvis-mustapapupihvit Sofrito-kastikkeessa (g,m,v)
Paneroitu naudanleike ja Bajan-hot sauce butter (l)
Jerk-kanaa (g,m, sis. soija)
Peruna (g,m,v) / Calypso-riisi (g,m,v)
g = gluteeniton / gluten free (gf)
l = laktoositon / lactose free (lf)
vl = vähälaktoosinen / low lactose (ll)
m = maidoton / dairy free (df)
v = vegaaninen / vegan (vg)
ENGLISH:
Lunch served at 11:00-13:30
Lunch buffet 13,70€
Soup and salad 12,30 €
The lunch price includes three main courses, a fresh salad table, soup of the day, homemade bread and coffee or tea.
Week 45
Monday 3.11.
Creamy Jerusalem artichoke soup (l)
Lentil balls with Green Goddess sauce (g,m,v, contains cashew and soy)
Coq au vin – red wine chicken stew (g,l, contains mushroom)
Baked salmon with Béarnaise sauce (g,l)
Three-onion rice (g,m,v) / Potato (g,m,v)
Tuesday 4.11.
Roasted yellow pepper soup (g,l)
Pumpkin lasagna with browned butter-sage béchamel (-)
'Nduja meatballs (g,m)
Sumac-honey roasted chicken (g,m)
Dill rice (g,m,v) / Herb potato (g,m,v)
Wednesday 5.11.
Scotch broth soup (m)
Pea-herb fritters with spring onion sour cream (l)
Whisky-marinated slow-roasted pork (g,m)
Roasted chicken with cheddar-onion sauce (l)
Kettle potatoes (g,m,v) / Tomato rice (g,m,v)
Thursday 6.11.
Pea soup (g,m) and vegetarian pea soup (g,m,v)
Pancake with jam and whipped cream (l)
Lapland-style sautéed smoked tofu with lingonberry (g,m,v, contains soy)
Onion stuffed beef patties (l)
Breaded flounder with lemon butter (l)
Mashed potatoes (g,l) / Rice (g,m,v)
Friday 7.11.
Callaloo soup (g,m,v)
Vegetable-black bean patties with Sofrito sauce (g,m,v)
Breaded beef schnitzel with Bajan hot sauce butter (l)
Jerk chicken (g,m, contains soy)
Potato (g,m,v) / Calypso rice (g,m,v)
g = gluteeniton / gluten free (gf)
ll= laktoositon / lactose free (lf)
vl = vähälaktoosinen / low lactose (ll)
m = maidoton / dairy free (df)
v = vegaaninen / vegan (vg)
Lounassopimukset yrityksille: Ota yhteyttä innopoli3@prandia.fi
Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.
Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.
