
Pohjolan Liikenne -henkilöstöravintola
Avoinna ma-pe klo 8-14.00
Lounas tarjolla klo 9.30-13.30
Aamupuuro:
Ma: Neljän viljan puuro
Ti: Kaurapuuro
Ke: Ruispuuro
To: Neljän viljan puuro
Pe: Kaurapuuro
LOUNAS
For the menu in english - please scroll down
vko 18
Maanantai 28.4.
Bataattikeitto (g,l)
Punajuuri-kikhernepihvit ja kurpitsansiemen-seesami -salsa matcha (g,m,v)
Paneroitua Buffalo kanaa ja Aura-ranch (l)
Kolmen sipulin riisiä (g,m,v) / perunaa (g,m,v)
Tiistai 29.4.
Tomaatti-fetajuustokeitto (g)
Kasvis-linssipyörykät avokado-cashewpähkinä-kermakastikkeessa (l)
Chorizopullat oliivi-tomaattikastikkeessa (g,m)
Valkosipuliperunaa (g,m,v) /Paprikariisiä (g,m,v)
Keskiviikko 30.4.
Paprikakeitto (g,l)
Papu alla Norma (g,m,v)
Uunikalaa Puttanesca-kastikkeella (g,m)
Yrttiperunaa (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)
Torstai 1.5
HAUSKAA VAPPUA!
Perjantai 2.5.
Parsa-fenkolikeitto (g,m,v) (kurkumaa, sinappia, kookosmaitoa)
Kasvis-koftapihvit ja vesimeloni-kurkku-vihreä chili -salsa (g,m,v)
Paneroitu porsaanleike ja paahdettua harissa-kukkakaalia (m)
Yrttiriisiä (g,m,v) / Ranskalaiset perunat (g,m,v)
Lihan alkuperä: Eu (+ Lammas Uusi-Seelanti)
G = gluteeniton / gluten free L = laktoositon / lactose free
M = maidoton / dairy free VL = vähälaktoosinen / low lactose
V= vegaaninen /vegan
Pidätämme oikeuden muutoksiin
We reserve the right to make changes
Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.
Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.
Menu in english:
Lunch week 18
Monday 28.4.
Sweet potato soup (g,l)
Beetroot-chickpea patties with pumpkin seed–sesame salsa matcha (g,m,v)
Breaded Buffalo chicken and Aura-ranch (l)
Three-onion rice (g,m,v) / potatoes (g,m,v)
Tuesday 29.4.
Tomato and feta cheese soup (g)
Vegetable-lentil balls in avocado–cashew cream sauce (l)
Chorizo meatballs in olive–tomato sauce (g,m)
Garlic potatoes (g,m,v) / paprika rice (g,m,v)
Wednesday 30.4.
Bell pepper soup (g,l)
Beans alla Norma (g,m,v)
Oven-baked fish with puttanesca sauce (g,m)
Herb potatoes (g,m,v) / rice (g,m,v)
Thursday 1.5.
HAPPY MAY DAY!
Friday 2.5.
Asparagus and fennel soup (g,m,v) (turmeric, mustard, coconut milk)
Vegetable kofta patties with watermelon–cucumber–
green chili salsa (g,m,v)
Breaded pork schnitzel and roasted harissa cauliflower (m)
Herb rice (g,m,v) / French fries (g,m,v)
Country of origin of the meat used in our products: Eu &Lamb New Zealand)
G = gluteeniton / gluten free L = laktoositon / lactose free
M = maidoton / dairy free VL = vähälaktoosinen / low lactose
V= vegaaninen /vegan
Pidätämme oikeuden muutoksiin
We reserve the right to make changes