prandia

Pohjolan Liikenne -henkilöstöravintola


Avoinna ma-pe klo 8-14.00 
Lounas tarjolla klo 9.30-13.30

Aamupuuro:

Ma: Neljän viljan puuro

Ti: Kaurapuuro

Ke: Ruispuuro

To: Neljän viljan puuro

Pe: Kaurapuuro

 

LOUNAS

For the menu in english - please scroll down

 

vko 25


Maanantai 16.6.

Porkkana-rakuunakeitto (g,l)

Härkäpapupihvit ja kukkakaali-tsatsiki (g,l)

Lihapyörykät rosmariinikastikkeessa (m)

Ruohosipuliperunaa (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)

 

Tiistai 17.6.

Kasvis Gumbo (l)

Kreolilaista tofua ja kasviksia (g,m,v, sis. soija)

Grillattua Cajun -kanaa (g,m)

Lohkoperunat (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)

 

Keskiviikko 18.6.

Tom Yum kasviskeitto (g,m,v, sis. kookos)

Kasvispihvi (g,m,v)

Hitaasti paahdettua tahmaporsasta (g,m, sis. soija)

Perunaa ja chiliöljyllä (g,m,v, sis. soija) / Riisiä (g,m,v)

 

Torstai 19.6.

Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)

Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l)

Vuohenjuustotäytteinen punajuuripihvi sherry- kastikkeessa (g,l)

Paistetut muikut ja tilii-kerma viiliä( l)

Keitetyt perunat (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)

 

Perjantai 20.6.

Juhannusaatto

Ravintola kiinni


 Hyvää juhannusta!



Lihan alkuperä: Eu (+ Lammas Uusi-Seelanti)

   

G = gluteeniton  / gluten free                L =  laktoositon  / lactose free
M = maidoton / dairy free                      VL = vähälaktoosinen / low lactose   

V= vegaaninen  /vegan


Pidätämme oikeuden muutoksiin

We reserve the right to make changes 

 

 

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.

 

Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta

 

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan. 

 

Menu in english:

 

Lunch week 25


Monday 16.6.

Carrot-tarragon soup (g,l)

Broad bean patties with cauliflower tzatziki (g,l)

Meatballs in rosemary sauce (m)

Chive potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)



Tuesday 17.6.

Vegetable gumbo (l)

Creole tofu and vegetables (g,m,v, contains soy)

Grilled Cajun chicken (g,m)

Wedge potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)


Wednesday 18.6.

Tom Yum vegetable soup (g,m,v, contains coconut)

Vegetable patties (g,m,v)

Slow-roasted sticky pork (g,m, contains soy)

Potatoes with chili oil (g,m,v, contains soy) / Rice (g,m,v)


Thursday 19.6.

Pea soup (g,m) and vegetable pea soup (g,m,v)

Pancakes with jam and whipped cream (l)

Goat cheese-stuffed beetroot patty in sherry sauce (g,l)

Fried vendace with dill-cream curd (l)

Kettle potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)


Friday 20.6.

Midsummer Eve

Restaurant closed


Happy Midsummer!


Country of origin of the meat used in our products: Eu &Lamb New Zealand)

 

 

G = gluteeniton  / gluten free             L =  laktoositon  / lactose free
M = maidoton / dairy free                   VL = vähälaktoosinen / low lactose   

V= vegaaninen  /vegan

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin

We reserve the right to make changes