prandia

Pohjolan Liikenne -henkilöstöravintola


Avoinna ma-pe klo 8-14.00 
Lounas tarjolla klo 9.30-13.30

Aamupuuro:

Ma: Neljän viljan puuro

Ti: Kaurapuuro

Ke: Ruispuuro

To: Neljän viljan puuro

Pe: Kaurapuuro

 

LOUNAS

For the menu in english - please scroll down

 

 

vko 18

 

Maanantai 28.4.

Bataattikeitto (g,l)

Punajuuri-kikhernepihvit ja kurpitsansiemen-seesami -salsa matcha (g,m,v)

Paneroitua Buffalo kanaa ja Aura-ranch (l)

Kolmen sipulin riisiä (g,m,v) / perunaa (g,m,v)

 

Tiistai 29.4.

Tomaatti-fetajuustokeitto (g)

Kasvis-linssipyörykät avokado-cashewpähkinä-kermakastikkeessa (l)

Chorizopullat oliivi-tomaattikastikkeessa (g,m)

Valkosipuliperunaa (g,m,v) /Paprikariisiä (g,m,v)

 

Keskiviikko 30.4.

Paprikakeitto (g,l)

Papu alla Norma (g,m,v)

Uunikalaa Puttanesca-kastikkeella (g,m)

Yrttiperunaa (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)

 

Torstai 1.5

HAUSKAA VAPPUA!

 

Perjantai 2.5.

Parsa-fenkolikeitto (g,m,v) (kurkumaa, sinappia, kookosmaitoa) 

Kasvis-koftapihvit ja vesimeloni-kurkku-vihreä chili -salsa (g,m,v)

Paneroitu porsaanleike ja paahdettua harissa-kukkakaalia (m)

Yrttiriisiä (g,m,v) / Ranskalaiset perunat (g,m,v)


Lihan alkuperä: Eu (+ Lammas Uusi-Seelanti)

   

G = gluteeniton  / gluten free                L =  laktoositon  / lactose free
M = maidoton / dairy free                      VL = vähälaktoosinen / low lactose   

V= vegaaninen  /vegan


Pidätämme oikeuden muutoksiin

We reserve the right to make changes 

 

 

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.

 

Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta

 

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan. 

 

Menu in english:

 

Lunch week 18

 

Monday 28.4.
Sweet potato soup (g,l)
Beetroot-chickpea patties with pumpkin seed–sesame salsa matcha (g,m,v)
Breaded Buffalo chicken and Aura-ranch (l)
Three-onion rice (g,m,v) / potatoes (g,m,v)


Tuesday 29.4.
Tomato and feta cheese soup (g)
Vegetable-lentil balls in avocado–cashew cream sauce (l)
Chorizo meatballs in olive–tomato sauce (g,m)
Garlic potatoes (g,m,v) / paprika rice (g,m,v)


Wednesday 30.4.
Bell pepper soup (g,l)
Beans alla Norma (g,m,v)
Oven-baked fish with puttanesca sauce (g,m)
Herb potatoes (g,m,v) / rice (g,m,v)


Thursday 1.5.
HAPPY MAY DAY!


Friday 2.5.
Asparagus and fennel soup (g,m,v) (turmeric, mustard, coconut milk)
Vegetable kofta patties with watermelon–cucumber–

green chili salsa (g,m,v)
Breaded pork schnitzel and roasted harissa cauliflower (m)
Herb rice (g,m,v) / French fries (g,m,v)



Country of origin of the meat used in our products: Eu &Lamb New Zealand)

 

 

G = gluteeniton  / gluten free             L =  laktoositon  / lactose free
M = maidoton / dairy free                   VL = vähälaktoosinen / low lactose   

V= vegaaninen  /vegan

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin

We reserve the right to make changes