Pohjolan Liikenne -henkilöstöravintola
Avoinna ma-pe klo 8-14.00
Lounas tarjolla klo 9.30-13.30
Aamupuuro:
Ma: Neljän viljan puuro
Ti: Kaurapuuro
Ke: Ruispuuro
To: Neljän viljan puuro
Pe: Kaurapuuro
LOUNAS
For the menu in english - please scroll down
vko 3
Maanantai 13.1.
Ranskalainen sipulikeitto misolla (g,l, sis. soija)
Sienipihvit ja piparjuuri-creme fraiche (g,l)
Lihamureketta “au poivre” (l)
Sipuliperunaa (g,l) / Yrttiriisiä (g,m,v)
Tiistai 14.1.
Corn chowder, maissikeitto (l)
Linssipullat ja tilliranch (vegaani, g,m,v, sis. soija) / (ei vegaani, g,l)
Hitaasti paahdettua porsaan kassleria espressokastikkeessa (g,m)
Lohkoperunat (g,m,v) / Paprikariisiä (g,m,v)
Keskiviikko 15.1.
Kermainen maa-artisokkakeitto (g,l)
Parsakaali rigatoni (kalamata-oliivi, valkosipuli, chili, sitruuna)
ja parmesanjuustoa (l)
Kanaa Piccata (g,l)
Oliiviöljyperunat (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)
Torstai 16.1.
Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)
Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l)
Kasviskaalilaatikko ja puolukkaa (g,l, sis. soija)
Isoäidin lihapullat (l) ja puolukkaa, mummonkurkkuja (g,m,v)
Keitetyt perunat (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)
Perjantai 17.1.
Paahdettu munakoisokeitto (g,m,v)
Butter halloumi kasviscurry (g,vl, sis. manteli)
Paneroitu porsaanleike (m) ja tomaatti-chutney (m)
Maustetut perunat (g,m,v) / Kurkumariisiä (g,m,v)
Lihan alkuperä: Eu (+ Lammas Uusi-Seelanti)
G = gluteeniton / gluten free L = laktoositon / lactose free
M = maidoton / dairy free VL = vähälaktoosinen / low lactose
V= vegaaninen /vegan
Pidätämme oikeuden muutoksiin
We reserve the right to make changes
Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.
Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.
Menu in english:
Lunch week 3
Monday 13.1.
French onion soup with miso (g,l,contains soy)
Mushroom patties with horseradish crème fraîche (g,l)
Meatloaf “au poivre” (l)
Onion potatoes (g,l) / Herb rice (g,m,v)
Tuesday 14.1.
Corn chowder (l)
Lentil balls with dill ranch (g,m,v, contains soy)
Slowly roasted pork neck in espresso sauce (g,m)
Potato wedges (g,m,v) / Paprika rice (g,m,v)
Wednesday 15.1.
Creamy Jerusalem artichoke soup (g,l)
Broccoli rigatoni (kalamata olives, garlic, chili, lemon)
with parmesan cheese (l)
Chicken Piccata (g,l)
Jumbo meatballs in nduja sauce (g,m)
Olive oil potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)
Thursday 16.1.
Pea soup (g,m) and vegetable pea soup (g,m,v)
Pancakes with jam and whipped cream (l)
Vegtable cabbage casserole with lingonberries (g,l, contains soy)
Grannys meatballs (l) with lingonberries and pickled cucumbers (g,m,v)
Keitetyt perunat (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)
Kettle potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)
Friday 17.1.
Roasted eggplant soup (g,m,v)
Butter halloumi vegetable curry (g,vl, contains almonds)
Pork schnitzel (m) with tomato chutney (m)
Seasoned potatoes (g,m,v) / Yelllow rice (g,m,v)
Country of origin of the meat used in our products: Eu &Lamb New Zealand)
G = gluteeniton / gluten free L = laktoositon / lactose free
M = maidoton / dairy free VL = vähälaktoosinen / low lactose
V= vegaaninen /vegan
Pidätämme oikeuden muutoksiin
We reserve the right to make changes
24rd–26th December and 1st January
Restaurant closed